31.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarJavi se, nauči!

Javi se, nauči!

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije organizira ciklus od 7 besplatnih online radionica za uspostavljanje Home Officea u sklopu projekta RAGUsa 2.0 – Razvoj kApaciteta Gradskih Udruga. Radionice su namijenjene za predstavnike udruga. 

Tema prve radionice koja će se održati u petak 08. srpnja od 19:00 do 21:00 je korištenje sustava za videokonferencije Zoom.

Za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: www.ztk-du.hr/ragusa-home-office/
Link za sudjelovanje na radionice će prijavljeni polaznici dobiti na e-mail adresu u četvrtak.

Nastavak ciklusa se očekuje od rujna, kada će se odraditi preostale teme korištenja uredskih aplikacija (obrada teksta, tablični izračuni i prezentacije), te vođenje profila i stranica udruga na društvenim mrežama. Na taj način će se polaznici pripremiti za online poslovanje i uspostavljanje home office-a.

Ciklus online radionica za uspostavljanje Home Officea organizira Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u sklopu projekta RAGUsa 2.0 – Razvoj kApaciteta Gradskih Udruga.

Ukupna vrijednost projekta je 489.942,86 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice” iznosom od 416.451,43 HRK.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA