19.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaLifestyleIsprobajte kundalini jogu i pomozite covid odjelu dubrovačke bolnice

Isprobajte kundalini jogu i pomozite covid odjelu dubrovačke bolnice

Humanitarnoj akciji kojom se prikupljaju sredstava za covid odjel dubrovačke bolnice, a koju je organizirala Udruga Boga, pravde poštenja, priključila se i Ana Vukas putem satova kundalini joge. Svi koji se odazovu, sredstva će moći donirati u kutiji u studiju. “Kako je sve u životu razmjena energije, smatra da na ovaj način činimo veliki iskorak, kako za sebe, tako i za druge. I tako ćemo svi jednu lijepu energiju pretočiti do onih kojima je to trenutno najpotrebnije”, poručila je Vukas.

“Udruga “BOG PRAVDA POŠTENJE”, koju je naša Ana Obradović Skračić osnovala, pokrenula je  hvale vrijednu humanitarnu akciju za COVID odjel u Općoj bolnici Dubrovnik. Koristim ovu priliku da vas pozovemo da zajedno damo svoj doprinos.

Kako je sve u životu razmjena energija, smatram da na ovaj način činimo veliki iskorak, kako za sebe tako i za druge. Na ovaj način, ja ću dati kroz energetski Kundalini sat, u prostoru kojeg su mi nesebično ustupili Dubijoga studio, Dream Body Dubrovnik  i Elixir  Vitae Studio. Vi koji ste zadovoljni iskustvom ćete  dati koliko osjetite, u kutiju koja će biti u studiju. I tako ćemo svi jednu lijepu energiju pretočiti do onih kojima je to trenutno najpotrebnije.

Kundalini joga je joga iskustva i svjesnosti, te je svatko doživljava na svoj način. Bez obzira na dob, spol, fizičku građu i kondiciju, svi ste dobrodošli. Tema sata će biti prikladan situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, radit ćemo na imunitetu i meditaciji za iscjeljenje. Sat traje oko 75 minuta, odjenite se udobno. Možete ponijeti sa sobom dekicu , da se pokrijte dok budete u relaksaciju i svoju prostirku ako imate. Ako nemate osigurat ćemo je mi”,. kazala je Vukas.

Mjesta su ograničena zbog epidemioloških mjera ,stoga  rezervirajte svoje mjesto na broja 0917655894 (Ana ) ili u inbox studia.

Kada?

11.11.21 u 11:11  sati Dubijoga studio 

11.11.21  u 19.15  sati Dream Body Dubrovnik 

16.11.21  u 16:30 sati Elixir Vitae Studio 

Zašto?

Dobra zabava i razmjena energije

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA