28.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiINICIJATIVA GRADA ZA OČUVANJE JAVNOG PROSTORA: Potvrdite jeste li prolazili stazom između...

INICIJATIVA GRADA ZA OČUVANJE JAVNOG PROSTORA: Potvrdite jeste li prolazili stazom između Fine i Vila Palme

Grad Dubrovnik je danas, nakon što je na putu između Fine i Vila Palme izgrađena kućica, pokrenuo inicijativu za očuvanje javnog prostora “Potvrđujem da sam barem jedanput u životu koristio pješački prolaz koji spaja Ulicu dr. Ante Starčevića s Ulicom Put od Republike i Vukovarskom ulicom’”.

“Dragi sugrađani, posljednjih dana svi ste svjedoci kako se od strane jednog investitora pokušava promijeniti povijest. Tako su, misleći da će izbrisati povijest, srušili pješačku stazu koja je tu namjenu imala najmanje 70 godina. Danas smo svjedoci kako im ni to rušenje nije bilo dovoljno pa su odlučili izgraditi jednu kućicu upravo na toj parceli vodeći se onom kako će ona biti “starija i ljepša” od pješačke staz”, stoji u priopćenju Grad Dubrovnika.

“U ovom trenutku pozivamo Vas, naše sugrađane, pozivamo sve političke aktere na zajedništvo. Jednim klikom potvrdite kako ste se upravo Vi barem jednom u životu koristili ovom javnom pješačkom stazom. Ovim pokazujemo kako smo zajedno i kako je javni interes nešto što nas veže, a ne razdvaja!”, zaključje u priopćenju.

Anketni možete pristupiti putem službene Faceboom stranice Grad Dubrovnika. Samu objavu donosimo u nastavku.


1 KOMENTAR

  1. Znači, iako Grad i njegovi odjeli imaju sve instrumente za poništavanje/ukidanje građevinske dozvole, preko točkaste promjene gup/upu, do izvlaštenja/nacionalizacije, oni odlučuju napraviti Facebook anketu? Fantastično!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA