30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiIma li ravnatelj Bekić mandat da proglašava u bolnici skraćeno radno vrijeme...

Ima li ravnatelj Bekić mandat da proglašava u bolnici skraćeno radno vrijeme zbog otvaranja Pelješkog mosta?

Ravnatelj dubrovačke opće bolnice, dr. Marijo Bekić je svoje ushićenje otvaranjem Pelješkim mostom odlučio podijeliti s osobljem dubrovačke OPĆE bolnice tako što im je poslao svoju ODLUKU s preporukom da danas rade skraćeno, do 13 sati!

To je izazvalo zgražanje čak i dijela bolničkog kadra koje se pita otkud i kakvo je njegovo pravo, te tko mu je dao mandat da s javnom ustanovom koja skrbi o pacijentima iz cijele županije tako upravlja.

U vremenima u kojima se u otežanim uvjetima obavlja redovita bolnička djelatnost zbog pomanjkanja kadra i svega ostalog što je ostalo kao posljedica restriktivnih korona mjera, ravnatelj velikodušno skraćuje radno vrijeme i u tome zacijelo ne vidi ništa sporno.

Pa kome izlazi u susret tim svojim činom i odlukom? Liječnicima koji ionako stenju pod teretom pretrpanih čekaonica i lista čekanja?

Pacijentima zacijelo ne izlazi.

I je li otvaranje Pelješkog mosta, koliko god on bio veleban projekt i povijesni trenutak za cjelovitost hrvatskog teritorija zbilja razlog da bi se u najosjetljivijem i najugroženijem segmentu društva o kojemu mnogi ovise, donosile ovakve odluke s vrha?

Zamislite da su njegovu ushićenu gestu donesenu vjerojatno u domoljubnom zanosu preslikale na svoj rad i sve ostale javne ustanove u Županiji! Bilo bi veselo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA