32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiHTV3 i Sportska televizija objavili raspored nastave za sutra

HTV3 i Sportska televizija objavili raspored nastave za sutra

Sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske, od sutra će se nastava u osnovnim i srednjim školama održavati putem televizijskih programa i online učionica. Na stranicama škola treba pratiti informacije. Hrvatska radiotelevizija (HRT) u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH će sudjelovati u provedbi nastavnog programa i izvođenju nastave na daljinu od prvog do četvrtog razreda. Dok će se na programu Sportske televizije moći pratiti program za više razrede osnovne te srednje škole uz poseban program za maturante.

OSNOVNA ŠKOLA – razredna nastava

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizirat će u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom na 3. programu nastavu za učenike razredne nastave prema kurikulumima i nastavnim programima svaki dan, od ponedjeljka 16. ožujka, u sljedećim terminima u programu pod nazivom Škola na Trećem.


OSNOVNA ŠKOLA – predmetna nastava i SREDNJA ŠKOLA

Od ponedjeljka, 16. ožujka, viši razredi osnovne škole (5., 6., 7. i 8. razred) i srednjoškolci će imati mogućnost pratiti online nastavne sadržaje i putem Sportske televizije.

Roditeljima starijih osnovaca te srednjoškolaca preporuča se da redovito prate stranice škola, na kojima će biti objavljene detaljne upute o pohađanju online nastave, no čini se da će sutra većina đaka nastavu pratiti putem televizije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA