26.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaHDZ Župa dubrovačka: Opravdat ćemo povjerenje i svaki glas koji smo dobili...

HDZ Župa dubrovačka: Opravdat ćemo povjerenje i svaki glas koji smo dobili od naših Župljana

Nakon pobjede na Lokalnim izborima 2021. za Općinsko vijeće Silvio Nardelli uputio je zahvalu biračima.

„Želim se zahvaliti svim žiteljima Župe dubrovačke koji su ove godine izašli na birališta u postotku većem nego ikad. Posebno se želim zahvaliti svima onima koji su prepoznali dosadašnji rad i ovaj put ponovno dali povjerenje listi Hrvatske demokratske zajednice čiji sam nositelj. Hvala svima onima koji su, u broju većem nego ikad dosad, ponovno podržali mene kao načelnika Općine. Ostvario sam pobjedu na svih 7 biračkih mjesta diljem Župe dok je naša lista, lista HDZ-a osvojila natpolovičnu zastupljenost u Općinskom vijeću Župe dubrovačke. Posebno veseli činjenica da smo na pojedinim biračkim mjestima zabilježili odličan rezultat. Ukupno sam osvojio 2088 glasova, odnosno 485 glasova više od najbližeg protukandidata.
Nažalost, ostaje mali tračak gorčine zbog ponavljanja izbora na biračkom mjestu u zgradi nove škole zbog jednog listića viška. Temeljem zakonskih odredbi, glasovanje na tom biralištu se mora ponoviti samo za izbor općinskog načelnika. Uvjeren sam da ćemo i u nedjelju 23. svibnja još jednom potvrditi pobjedu.

Sretan sam da sam i ovaj put dobio Vaše povjerenje i da ću biti sudionikom svih onih započetih i planiranih projekata koje smo iznijeli u svom programu.

Pozivam sve naše mještane koji pripadaju biračkom mjestu u novoj školi da ovu nedjelju, 23. svibnja 2021. izađu na ponovljeni izbor za načelnika Župe dubrovačke, te ih molim za strpljenje i za glas za daljini razvoj i stabilnost naše Župe.

Obećavam da ću opravdati svaki glas koji mi je povjeren.

Stvaranje bolje Župe za nas je i dalje na prvom mjestu! „

Silvio Nardelli

Općinski načelnik

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA