34.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiFranković u Londonu: Direktni letovi New York - Dubrovnik i tijekom 2023.

Franković u Londonu: Direktni letovi New York – Dubrovnik i tijekom 2023.

Gradonačelnik Franković jučer u Zagrebu kao saborski zastupnik sudjelovao u usvajanju proračuna Republike Hrvatske za narednu godinu, nakon čega se zapustio u London gdje, kako je izvijestio putem društvenih mreža, s predsjednikom uprave United Airlinesa dogovorio nastavak direktnih letova New York – Dubrovnik i tijekom 2023. godine.

“Nakon glasovanja i usvajanja državnog proračuna u Hrvatskom saboru, odmah sam krenuo za London kako bi se sastao s Predsjednikom uprave United Airlinesa Brett J. Hart-om te Potpredsjednikom uprave United Airlinesa Stephen J. Morissey-om te direktorom United Airlinesa Conor McAuliffe dok su sa strane Grada Dubrovnika uz mene sudjelovali, direktor Zračne luke Dubrovnik Viktor Šober, zamjenik direktora Zračne luke Dubrovnik Ivan Maslać te članica Turističkog vijeća TZ Grada Dubrovnika Sandra Urlić.

Na sastanku, koji je održan povodom odrađene sezone u 2022. godini, dogovoreno je kako će United Airlines nastaviti letjeti direktnim avio linijama iz New Yorka za Dubrovnik i u 2023. godini. Unatoč brojnim izazovima za zrakoplovnu industriju u vrijeme korona krize United Airlines se odlučila pokrenuti liniju za Dubrovnik, a u ovoj godini broj letova je udvostručen u odnosu na prethodnu, uz podršku Turističke zajednice Grada Dubrovnika i samog Grada dogovoren je nastavak suradnje i ponovno uspostavljanje direktne linije iz New Yorka za Dubrovnik i u 2023. godini”, napisao je gradonačelnik Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA