24.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaFRANKOVIĆ: Kod glasanja GUP-a 2014. Maro Kristić je bio suzdržan, a...

FRANKOVIĆ: Kod glasanja GUP-a 2014. Maro Kristić je bio suzdržan, a javnost zna i zašto

Nakon priopćenja za medije koje je poslao gradski vijećnik Maro Kristić, a u kojemu između ostaloga kaže: “U svojoj suštini GUP je alat za devastaciju, besramno bogaćenje pojedinaca, korupciju i trajni gubitak identiteta i srozavanje kvalitete života žitelja našeg Grada. Simbol je to prljave političke trgovine sudionika Dubrovačkog dogovora i njihove sprege s interesnim skupinama kojima je ljubav prema Dubrovniku duboka i iskrena samo onoliko koliko im je dubok špag pa je jasno da su u teškoj zabludi svi koji misle da će s promjenom pročelnika svanuti sunce.” Oglasio se na facebooku i gradonačelnik Mato Franković.

Odgovor vijećniku Sršen Kristiću (sadašnjem vijećniku Mosta a bivšem vijećniku Srđ je Grad, Laburisti, HSS) – napisao je u naslovu Franković.

-Gradska uprava u potpunosti se othrvala građevinskom lobiju u trenutku kada je prekinuta suradnja s vijećnikom Sršen-Kristić, predstavnikom građevinskog lobija i jednim od većih lobista u ime devastatora prostora u Gradu. Možda Sršen- Kristić misli da je javnost zaboravila, ali nije. Svi dobro pamtimo kako je kod glasanja o GUP-u 2014., kojega sada žestoko napada, upravo on, tada vijećnik laburista bio suzdržan. A, javnost zna i zašto . napisao je gradonačelnik Franković.

Ostavka Silve Vlašić neće spriječiti uništavanje grada, treba mijenjati GUP

SRĐEVCI: Ispada kao da je ovaj dokument (GUP) samog sebe izrodio

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA