31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleFOTO: Nove medalje za Cavtatske mažoretkinje!

FOTO: Nove medalje za Cavtatske mažoretkinje!

Proteklog su vikenda Cavtatske mažoretke sudjelovale na 27. Državnom prvenstva u mažoret plesu koje se održalo u Krapini. Ove su godine pripremile Duet s rekvizitima (Marina Kanazir i Mihaela Obrvan) te 6 grupnih koreografija; Tradicionalni mažoret ples u dobnim skupinama minime mlađe, minime starije, mlađi junior i junior; Tradicionalni pomponi Junior i Exhibition mlađi junior. Upravo najmlađe i najslađe mažoretkinje su se okitile medaljama te su u svoju zbirku odličja dodale 1 srebrnu (minime starije) i 1 zlatnu medalju (minime mlađe).

U starijim dobnim skupinama su se natjecale: Marta Alaki, Lana Barišić, Mihaela Blažević, Maura Diklić, Irena Glasnović, Iva Herendija, Marina Kanazir, Cvijeta Kolić, Mihaela Kolić, Anamarija Krik, Helena Miljanić, Mihaela Obrvan, Lea Strgar, Hana Sukno i Paula Vojnić.
U skupini minima su natjecateljice: Laura Botić, Laura Butijer, Eva Ćumo, Doris Dupčić, Maria Duplica, Lea Džono, Iris Grbešić, Marija Hendić, Andrea Hendić, Tia Hodson, Pia Kovač, Petra Letunić, Franka Lojić, Tea Lončar, Dora Lučić, Marina Papac i Manuela Vernik.

Našim minimama je ovo bio i prvi put da putuju na prvenstvo, pa je uzbuđenje sva tri dana bilo na vrhuncu, a to su uzbuđenje i pregršt pozitivne energije prenijele i na teren tijekom svojih izvedbi!!!

Osim Frana Herendije, tajnika KUD-a ‘Vlaho Bukovac’ u sklopu kojeg djeluju i Cavtatske mažoretke, u rad Cavtatskih mažoretkinja su uključene i Jelka Gluhan, Maja Herendija, trenerice Lucija Majić, Katarina Stanoš i Ana Radojević te Ivanka Barišić koja je i licencirana sutkinja našeg saveza HRSAM.

Svi smo izuzetno ponosni na sve naše djevojčice i djevojke, te ovim putem još jednom čestitamo i djevojčicama i njihovim roditeljima na medaljama, ali i na izvedbama što je u konačnici i najvažnije.

Hvala svim roditeljima na podršci, a posebna zahvala mamama Petri Kovač i Nikolini Dupčić koje su tijekom putovanja i prvenstva pazile na svaku djevojčicu i djevojku te hvala mamama Marijani Botić i Aneli Radičević na podršci! Hvala i svim našim starijim curama koje su također pazile na naše najmlađe te skupa s njima proslavile osvojene medalje.

Također zahvaljujemo Turističkoj zajednici općine Konavle i Općini Konavle na svesrdnoj pomoći i ove godine, kao I svih ovih prethodnih godina.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA