31.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiFilip Puljizević: Upozoravao sam ljude da ne ulažu novac koji će im...

Filip Puljizević: Upozoravao sam ljude da ne ulažu novac koji će im utjecati na život

Digitalni poduzetnik Filip Puljizević, koji ovih dana puni medijske stupce zbog iznesenih optužbi više građana za prevare preko ulaganja u kriptovalute, gostovao je danas u emisiji Na dnevnoj bazi Libertas televizije.

U polusatnom razgovoru s voditeljicom Brunom Papić, na sve to odgovara kako je i on prevaren, obzirom da su čelni ljudi projekata koje je on preporučivao završili osuđenima. Naglašava konstantno kako on nije financijski savjetnik te samo ljudima promovira projekte u koje bi mogli uložiti višak novaca. 

“U svojih 28. godina nisam nikada prevario, iznudio, nagovarao, prisilio… niti sudjelovao u nekakvom organiziranom kriminalu, to je broj jedan. Pod dva, ta tematika je opširna i dosta je sve prikazano jako površno na jednoj razini koju razumijem. Želim reći da svi znamo da se u školskim klupama ne priča o financijskoj pismenosti, porezu i ostaloga. Onda dolazi do toga da jako mlada populacija dolazi, ja znam s koje strane je krenulo ovo, mogu reći nekakvo javno blaćenje moga imena i moje reputacije. Znam točno sve, ali ne krivim te osobe niti. I ja sam bio mlad i imao 18-19 godina i radio sam nepromišljene izjave i stvari, ali naglasit ću koliko god je to prikazano u najcrnjem obliku ja sam još uvijek građanina Hrvatske i dostupan sam svima koji su htjeli izjavu”, rekao je.

Govori kako je davao preporuku u što on ulaže svoj novac, ali naglasio je kako se radi o ogromnom riziku. Također, naglašava kako on nikad nije ulagao novac koji je ključan za njegov svakodnevni život, dakle nije išao u rizik koji bi mu ugrozio svakodnevicu. 

 “Govorio sam da ulože novac koji neće utjecati na životnu kvalitetu, a preporučio bih ga i bez provizije. Sada je vrijeme za kupovinu kada je tržište palo, a kada je zeleno tada se prodaje”, rekao je.

Emisiju možete pogledati ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA