28.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaDUSTRA: mali smo David koji se bori protiv nabujalog Golijata

DUSTRA: mali smo David koji se bori protiv nabujalog Golijata

DUSTRA, politička stranka na čelu sa Željkom Ragužem, ide na lokalne izbore samostalno, a ima i novi logo koji predstavlja javnosti. Jednostavno Dustra!

Proteklih godina, drage gospođe i gospari, naš ste vjetar u jedra. Dajete nam ogromnu podršku što nas usrećuje, a koga i ne bi, jer smo mali David koji se bori protiv nabujalog Golijata. Sudjelovali smo u realiziranju brojnih projekata koji ne bi bili mogući bez naše inicijative i naših ruku u Gradskom vijeću. Imajte na umu da je DUSTRA bez centrale i naredbodavaca iz Zagreba što smatramo svojom najvećom prednošću. Politika i pametne gospodarske odluke idu ruku pod ruku, a primjer takvog djelovanja ne moramo tražiti u inozemstvu, dovoljno je svrnuti pogled prema našoj Istri gdje vidimo svakodnevno kako se njihova lokalna stranka svim snagama lavovski bori protiv državnih odluka koje idu protiv blagostanja stanovnika istarskog poluotoka. Godinama je Istra najrazvijenija regija u zemlji. Obnovljene ceste, prometna povezanost, stručni kadrovi i raznovrsna ponuda još uvijek su enigma za ostatak zemlje pa tako i Dubrovnik.

Njihova borba je uspješna jer ta lokalna stranka, baš poput DUSTRA-e, u fokus stavlja simbiozu prava na rad i blagostanja građana što im je nacionalni stožer pokušao osporiti. Istra se nije dala i postigli su lanjske godine fenomenalan turistički rezultat i dugo vremena su jedini u Hrvatskoj bili zelena zona što je direktan učinak zajedničkog djelovanja njihovog stožera i lokalnih političkih institucija koje su u rukama lokalne političke stranke. Dubrovački lanjski rezultat, koji je izravan pokazatelj kako to izgleda kad država iz svojih palača propisuje politike gradu kojeg ne poznaje, bolje da ne spominjemo. Zamislite što bismo sve mogli uz još snažniju vašu podršku?! DUSTRA je lokalna stranka čija je srž istkana svakim pedljem našeg Dubrovnika i imamo obvezu vama, ali i generacijama koje dolaze iza nas, omogućiti uspješnost, prosperitet i boljitak. Naši slavni preci su prvi ucrtali te staze na čemu smo im zahvalni i nećemo ih iznevjeriti. Uspješni ljudi i komplicirane stvari čine jednostavnim, dok oni neuspješni i jednostavne stvari čine kompliciranim. U svibnju je dan odluke, DUSTRA će samostalno izaći na izbore, a naši sugrađani imaju jednostavnu, a ne kompliciranu odluku – stoji u priopćenju DUSTRE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA