11.8 C
Dubrovnik
Utorak, 18 siječnja, 2022
NaslovnicaSportDubrovnik domaćin badmintonskog Europskog prvenstva za seniore 2024.

Dubrovnik domaćin badmintonskog Europskog prvenstva za seniore 2024.

Na sastanku odbora Badminton Europe 29. listopada održanom u Bruxellesu, Europsko prvenstvo za seniore 2024. dodijeljeno je Hrvatskom badmintonskom savezu, koje će se održati u Dubrovniku od 20. do 27. listopada 2024. godine.

Hrvatska je prošle godine trebala biti domaćin 14. prvenstva Europe u Zadru, no zbog pandemije je otkazano. Direktorica Renna Unt BEC-a i predsjednica odbora za evente oduševljena je viješću.

“Posebno je zadovoljstvo što se ova manifestacija održava u Hrvatskoj nakon prisilnog otkazivanja iste prošle godine. Zahvalna sam što je Hrvatski badminton savez ostao posvećen i još uvijek je zainteresiran za domaćinstvo ovog važnog događaja za sve veterane. Zaista nam je drago vidjeti da se veterani iz cijele Europe mogu vratiti na terene i boriti se za naslove europskih prvaka.”

Predsjednik Hrvatskog badmintonskog saveza i BK Dubrovnik, član Komisije BEC-a Ratko Galjer uvjerava sudionike da će prvenstvo biti nezaboravno.

“Veliko mi je zadovoljstvo organizirati prvenstvo u Dubrovniku, gradu koji je već bio domaćin sjednice Upravnog odbora i Kongresa BEC-a. 2024. godine očekuje nas veličanstven događaj u kojem će svi sudionici uživati. Dubrovnik će zasigurno ponuditi nezaboravna iskustva kojih će se svi rado sjećati.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]