23.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDubrovačkim vatrogascima osigurana neizmijenjena financijska sredstva za 2021. godinu

Dubrovačkim vatrogascima osigurana neizmijenjena financijska sredstva za 2021. godinu

Na danas održanim redovitim sjednicama Predsjedništva i Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika, na kojoj su sudjelovali gradonačelnik Mato Franković,  glavni zapovjednik dubrovačke Vatrogasne zajednice Stijepko Krilanović, tajnik Emilio Puljizević, predstavnici JVP Dubrovački vatrogasci te predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava, usvojen je financijski plan za iduću godinu.

Između ostalog je zaključeno kako će unatoč pandemiji koronavirusa, koja je uvelike utjecala na financijske tokove Grada Dubrovnik, sva sredstva u gradskom proračunu namijenjena Vatrogasnoj zajednici ostati nepromijenjena. Istaknuto je i kako se vatrogascima, unatoč krizi, ni u jednom trenutku nisu smanjile plaće.

„Možemo zahvaliti gradonačelniku jer nam je financijski plan isti kao i prošle godine, dakle sva naša traženja su ispoštovana i ulazimo u sljedeću godinu kao što smo ušli i u proteklu godinu. Financijska sredstva nam nisu smanjena i ona će zasigurno biti dostatna za narednu godinu. Ujedno ta će financijska sredstva osim plaća zaposlenika obuhvaćati i nabavku planirane opreme za rad, primjerice nabavke radne zaštitna odjeća za vatrogasce“ –  rekao je glavni zapovjednik Vatrogasne zajednice Stijepko Krilanović.

Na sjednici je bilo riječi i o promjenama Pravilnika o unutarnjem redu koji se odnosi na ustrojstvo Vatrogasne zajednice i sistematizaciju radnih mjesta, a završena je jednoglasnim usvajanjem novog statuta Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA