29.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDubrovačka biskupija daje u najam dva prostora u Gradu i jedan u...

Dubrovačka biskupija daje u najam dva prostora u Gradu i jedan u Mlinima

Dubrovačka biskupija objavila je poziv za zakup dvaju poslovnih prostora u Gradu i jednog u Mlinima. Riječ je o dva poslovna prostora, koji su slobodni za najam odmah i trećega koji će biti slobodan za zakup od 1.1.2025. 

Prostor u Zamanjinoj 6 površine 18,47 m2, u vlasništvu POPOVSKOG ZBORA, daje se u zakup na 5 godina, odnosno do 31.12.2028.

Pprostor površine 46,33 m2 na adresi Između Polača 7 trenutno je u zakupu Marina d.o.o. “Pizzeria Mamma Margherita” do 31.12.2024. Od 1.1.2025 daje se u zakup na vrijeme od 5 godina, odnosno do 31.12.2029.

Objekt „Mlinica“ na adresi Tupina u Mlinima bruto površinae 235,52 m2 sastoji se od prizemlja i dva kata. Prostor je trenutno prazan. Može se urediti za poslovno ili stambeno korištenje. Daje se u zakup na 10 godina.

Iz Biskupije pišu kako će temeljem pristiglih prijava Povjerenstvo donijeti će odluku o potencijalnim zakupoprimcima za sljedeće razdoblje.

-Iako je visina zakupa bitna stavka, ona nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati. Zato vas molimo da što preciznije ispunite dolje priloženi obrazac. Dubrovačka biskupija štitit će privatnost vaših odgovora, a Vi svojom prijavom jamčite istinitost podataka. Ako se naknadno pokaže da u ispunjavanju ovog obrasca niste naveli istinite podatke, vaša prijava bit će poništena, odnosno to će predstavljati razlog za raskid Ugovora.

Svi ponuditelji bit će obaviješteni elektroničkim putem o donesenoj odluci Povjerenstva Dubrovačke biskupije. Povjerenstvo nije vezano niti jednom od zaprimljenih ponuda te ima isključivo pravo donijeti odluku o ponuditelju kojeg smatra najpovoljnijim, odnosno ne prihvatiti niti jednu od zaprimljenih ponuda bez posebnog obrazloženja i postojanja bilo kakve odgovornosti spram ponuditelja ili trećih osoba.

Poslovni prostori daju se u zakup u zatečenom stanju. Korisnik je dužan po raskidu ili završetku ugovora vratiti predmetni prostor u stanje predaje na korištenje. Dogovorene stavke u Ugovoru i Biskupija i Zakupoprimac obvezuju se strogo poštivati tijekom cijelog trajanja Ugovora. Prve godine zakup se plaća za cijelu godinu unaprijed, a ostale četiri godine zakup se plaća mjesečno za tekući mjesec, stoji u priopćenju iz Dubrovačke biskupije.

Više saznajte OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA