31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDr. Niko Visković poziva na predstavljanje svoje knjige i na putovanje u...

Dr. Niko Visković poziva na predstavljanje svoje knjige i na putovanje u budućnost: ispod Velike Petke se nalazi piramida

Od dr. obiteljske medicine, Nika Viskovića koji je veliku pažnju široke hrvatske javnosti i medija privukao popularizacijom svojih stavova protiv cijepljenja djece stigao je na našu mail adresu poziv za događaj koji će se održati iduće subote koji organizira, a koji će zacijelo izazvati brojne reakcije. Riječ je, naime, o promociji njegove knjige, ali i pozivu na putovanje u budućnost. Poziv prenosimo u cjelovitom obliku, bez izmjena.

POZIV NA PROMOCIJU KNJIGE

GDJE: Ispred Crkva Svetog Vlaha na Gorici, Lichtensteinov putbb

KADA: Subota 19. lipnja 2021.

SAT; 9,55 sati u jutro

AUTOR; dr. med. Niko Visković

Moderator; Nikolina Visković Kadijević

Poštovani,

Čast mi je pozvati vas na PREZENTACIJU knjige o putovanju u budućnost i mogućem osobnom putovanju u tu budućnost. Termin mogućeg putovanja je na tom mjestu u subotu 19.06. u deset sati i 14 minuta. Predstava počinje u deset sati prije podne na zidu crkve Svetog Vlaha na Gorici.

Budući da portal propušta ljudska bića ali ne propušta materijalna dobra, pa putnik kada se vraća jedino što donosi su znanstvene informacije, znanstvene spoznaje koje su nama danas nepoznate, a njima u budućnosti su vrlo dobro poznate. S tim znanstvenim činjenicama znanost današnjice će se znatno unaprijediti. Naravno te spoznaje, ti dokazi, su izvan umne sposobnosti autora knjige, on te informacije nije izmislio, mora da je i on bio tamo i od njih dobio to znanje.

Knjiga nam kaže da u Dubrovniku ispod naslaga zemlje i kamena postoji prava piramida kroz koju idu prolazi koji piramidu pretvaraju u stroj za putovanje kroz prostor i vrijeme. Ta se piramida skriva ispod kamenih gromada Velike Petke. Autoru knjige je poznato da su graditelji Dubrovačke bolnice početnim miniranjem terena naišli na prolaze koje su komunisti naredili da se zatvore. Prolazi idu u srce brda (piramide).

Znanstvenicima je poznato da su piramide energetske centrale koje skupljaju energiju Zemljine kugle i spontano tu energiju izbacuje u atmosferu. Naravno bitni su prolazi kroz piramidu, zbog tih prolaza samo neka brda odnosno naslage kamena mogu biti piramide. S tom energijom nam sa brda velika petka spontano dolaze izbojci koje registriramo kao prirodne crvotočine. Crvotočine za znanstvenike su vremenske crne rupe.

Prezentacija će se prirediti na istom mjestu gdje su putnici knjige prolazili i išli u budućnost, gdje će netko od prisutnih, možda njih 7 biti pozvani u budućnost. Kako se putovanje u knjizi dogodilo 19. lipnja 2020. a sve ide sve se odvija u ciklusima prezentacija će se dogoditi istog dana u isto vrijeme. Dakle vi ste pozvani da prisustvujete prezentaciji knjige, i prići onih (7) koji će biti odvedeni i povratili su se da nam ispričaju svoje osjećaje spoznaje. Dokaz da su putovali će biti odgovor na pitanje kako se zove kojim se imenom služi osoba koja ih je dočekala s druge strane.

Ako ste spremni na eksperiment i želite putovati u daleku budućnost (i vratiti se da o tome pričate) dođite dana 19. lipnja (subota) u 10 sati prije podne da prisustvujete prezentaciji, da prisutnim olakša moguće putovanje u budućnost nudi se kupnja knjige da možda i sami za sebe iskusite čari stvarnog putovanja u budućnost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA