13.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 5 prosinca, 2021
NaslovnicaDupromoDo boljih poslovnih rezultata vodi vas - digitalni marketing! Vrhunski stručnjaci će...

Do boljih poslovnih rezultata vodi vas – digitalni marketing! Vrhunski stručnjaci će vam pomoći da se VIDITE na tržištu!

Ako ste ikad razmišljali kako povećati prepoznatljivost vašeg brenda kroz digitalni marketing, ali niste sigurni odakle krenuti, za vas je tu RADIX International tim koji se sastoji od visokoobrazovani kreativnih entuzijasta koji svakodnevno uživaju u stvaranju i kreiranju nečeg novog.

Ono što većina marketinških agencija danas nudi je vođenje društvenih mreža, oglašavanje putem društvenih mreža, pisanje bloga i slično, ali sve to brzo pada u vodu bez najvažnijeg segmenta – strategije.

Što je strategija za digitalni marketing i zašto je tako važna?

Strategija za digitalni marketing (ili kako se još naziva “strategija digitalnih medija”) je bitna karika u lancu prilikom izrade plana za poboljšanje poslovanja i izgradnju brenda, te svega onoga što svojim klijentima nudite. Strategija digitalnog marketinga je prvi korak prilikom upoznavanja potencijalnih klijenata s vašim brendom.

Među nekim od najbitnih elemenata strategije za digitalni marketing nalazi se: opis i analiza tvrtke, ciljevi, misija i vizija, ciljana skupina, demografski podaci ciljane skupine, budžet , vremenski okvir, te plan/raspored i vrsta objava.

Sa strategijom za digitalni marketing i akcijskim planom možete sa sigurnošću očekivati postizanje planiranih ciljeva.

U RADIX International naš tim se sastoji od visokoobrazovani kreativnih entuzijasta koji svakodnevno uživaju u stvaranju i kreiranju nečeg novog.
Strateški plan za društvene mreže i content marketing čini tim dizajnera, psihologa, marketinških stručnjaka, te izvornih govornika hrvatskog, engleskog, francuskog, talijanskog, njemačkog, portugalskog i španjolskog jezika.
Pri izradi marketinške strategije detaljno kreiramo plan, te potom sastavljamo kreativan, kvalitetan i relevantan sadržaj za Vaše društvene mreže.
Sve potrebne tekstove, blogove, PR članke i odgovore na društvenim mrežama pišu izvorni govornici engleskog francuskog, talijanskog, njemačkog, portugalskog i španjolskog jezika.

Naš tim stručnjaka pomoći će vam u izradi digitalne marketinške strategije koja će vas dovesti do znatno boljih poslovnih rezultata.

Ako želite saznati više o izradi strateškog plana za društvene mreže, vođenju i oglašavanju na društvenim mrežama , kontaktirajte nas putem e-mail adrese: info@radixtourism.com ili na broj telefona +385995657632, a sve dodatne informacije možete pronaći na www.radixtourism.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić