28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleBESPLATNA RADIONICA Kreativni AI: Revolucija digitalne grafike i videa

BESPLATNA RADIONICA Kreativni AI: Revolucija digitalne grafike i videa

Radionica “Kreativni AI: Revolucija digitalne grafike i videa” istražiti će revolucionarne mogućnosti koje umjetna inteligencija nudi u kreativnom svijetu. U doba digitalne transformacije, AI alati otvaraju nove horizonte za generiranje audio i vizualnog sadržaja, pružajući umjetnicima, dizajnerima i kreatorima sadržaja nevjerojatne mogućnosti za inovacije i kreativnost.

Isprobati ćemo razne AI alate poput Chat GPT, Dall-E, Midjourney, RunwayML, Pika, ElevenLabs, Suno, Udio i još mnoge druge kako bismo naučili kako ih možemo primijeniti u praksi. Radionica će vam pružiti praktična znanja i vještine potrebne za kreiranje impresivnih grafičkih i video-oglasa za razne proizvode ili usluge.

Ova radionica je savršena prilika za sve koji žele ostati na čelu tehnološkog napretka, razumjeti potencijal AI u vizualnim umjetnostima i kako ove alate možete koristiti za unaprjeđivanje vašeg profesionalnog portfolija. Bez obzira jeste li profesionalac u industriji ili entuzijast, naša radionica će vam otvoriti vrata u fascinantni svijet AI-a, gdje su vaše kreativne ideje jedini limit.

Teme:

 • Korištenje ChatGPT-a za pisanje scenarija:
  Kako koristiti ChatGPT za brzo i efikasno generiranje kreativnih scenarija koji odgovaraju specifičnim marketinškim ciljevima proizvoda ili usluga.
 • Primjena Dall-E i Midjourneya za generiranje grafika i vizuala:
  Otkrit ćemo kako Dall-E i Midjourney mogu transformirati tekstualne opise u specifične stilove i tematske vizuale.
 • Istraživanje RunwayML i Pika alata za video montažu
  Koristiti ćemo napredne RunwayML I Pika AI alate kako bi pretvorili slike i tekst u video sadržaj.
 • Korištenje ElevenLabsa za generiranje glasovnih naracija
  ElevenLabs omogućiti će nam generiranje realističnih glasova iz teksta u svrhu kreiranja visokokvalitetnog audio sadržaja.
 • Unaprijeđivanje audio produkcije uz Suno i Udio alate
  Kako brzo i jednostavno kreirati visokokvalitetne pjesama iz kratkih tekstualnih uputa, koristeći napredne AI modele za automatsko skladanje pjesama s instrumentalima i vokalima.
 • Pregled ostalih alternativnih AI alata
  Zavirit ćemo u sve bogatiji svijet besplatnih i premium alternativa koje svakim danom sve više privlače kreativce željne novih alata i mogućnosti.

Radionica će se održati  u subotu 18. svibnja 2024. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 10:00 sati. Trajanje radionice je do 14h.

Predavač
Marko Đaković je kreativac, poduzetnik, predavač, mentor, glazbenik i trenutno student Digitalnog marketinga. Kao certificirani Adobe Certified Expert, ima dugogodišnje iskustvo kao predavač u Algebri, jednoj od vodećih privatnih obrazovnih ustanova u Hrvatskoj. Tijekom svoje bogate karijere, surađivao je s različitim tvrtkama, uključujući Red Bull, Mastercard, Pannonian Challenge, Orqa, Simone Design i Osječku Pivovaru. Uz svoj rad u vizualnim umjetnostima, Marko iskazuje svoju kreativnost i u glazbi kao producent i vlasnik male nezavisne izdavačke kuće Secession, s glazbenim izdanjima na fizičkim medijima poput vinila te na svim relevantnim digitalnim platformama.

Prijave za ovu radionicu zaprimaju se putem linka: PRIJAVNICA.

Više informacija možete dobiti putem e-maila: scavar@dura.hr ili telefona 020/640-556

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Ovaj projekt je finaciran od strane Grada Dubrovnika

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA