33.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarBesplatna radionica "Internacionalizacija poslovanja i izlazak na nova tržišta"

Besplatna radionica “Internacionalizacija poslovanja i izlazak na nova tržišta”

U današnjem dinamičnom svijetu, internacionalizacija poslovanja postaje neizbježan faktor za rast i razvoj poduzetnika svih veličina. Iz tog razloga u sklopu Startup akademije za vas organiziramo radionicu „Internacionalizacija poslovanja i izlazak na nova tržišta“ koja će se održati u subotu, 23. ožujka 2024. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 9:00 sati.

Ne propustite jedinstvenu priliku da istražimo ključne aspekte širenja poslovanja na globalnom tržištu.

Edukacija o internacionalizaciji poslovanja igra ključnu ulogu u pripremi malih i srednjih poduzeća za uspješan izlazak na nova tržišta, pružajući im potrebna znanja i strategije za prevladavanje izazova globalnog poslovnog okruženja.

Tijekom ove radionice, fokusiraćemo se na sledeće ključne teme:

  • Procjena izvoznog potencijala tvrtke
  • Razvijanje poslovnog plana – kako realizirati izvoz
  • Ulazak na tržište i metode ulaska na tržište, marketing
  • Financijski zahtjevi i osiguranje izvoza
  • Prodavanje online – e-poslovanje za izvoznike
  • Elektroničko trgovanje – pravna i porezna pitanja
  • Poticaji za izvoznike
  • Vježba prikaza stvarnog slučaja

Ova radionica je namenjena svima koji žele proširiti svoje poslovanje na globalno tržište. Bilo da ste u fazi planiranja internacionalizacije ili već imate iskustva u tome, ova radionica će vam pružiti dragocijene uvide i alate za uspijeh na međunarodnom tržištu.

PREDAVAČ: Ozren Hudina, mag.oec., EMBA, CMC, financijski je stručnjak sa više od 16 godina iskustva u bankarstvu i konzaltingu. U bankarskoj karijeri radio je za nekoliko vodećih banaka u Hrvatskoj na pozicijama Risk managera, Višeg financijskog analitičara, Voditelja work-out odjela i Direktora sektora kreditnih rizika. Nakon toga proveo je pet godina radeći za vodeće svjetske konzultantske kuće Deloitte i KPMG, a trenutno je zaposlen na poziciji Direktora prodaje i financijskog i poslovnog savjetovanja u tvrtki Projekt jednako razvoj d.o.o. Specijalist je za korporativne financije, procjene boniteta, financijsku analizu, due dilligence, naplatu potraživanja i work out klijente. Certificirani je Management Consultant, Project manager, Scrum master, CBA ekspert i stručnjak za javnu nabavu.

Paralelno uz bankarsku karijeru, posljednjih 10 godina aktivno je uključen u postupke pripreme i provedbe EU projekata, ocjenjivač je na EU pozivima te stalni konzultant nadležnim javnim tijelima i javnoj upravi (ministarstvima, gradovima i sl.). Također, zadnjih 10 godina predavač je u službenom zvanju na nekoliko visokih poslovnih škola i učilišta na teme analize financijskih izvještaja, procjene boniteta, izrade poslovnih planova i investicijskih studija, upravljanja rizicima, naplate potraživanja i upravljanja lošim plasmanima, prodajnih i prezentacijskih vještina te pripreme i provedbe EU projekata.

Prijave za ovu radionicu zaprimaju se putem linka: PRIJAVNICA.

Više informacija možete dobiti putem e-maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” je financiran od strane Grada Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA