31.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleBALDO ĆE NAJESEN DOBITI BRATA Marin i Kristina Čilić očekuju drugo dijete

BALDO ĆE NAJESEN DOBITI BRATA Marin i Kristina Čilić očekuju drugo dijete

Hrvatski tenisač Marin Čilić (32) i njegova dvije godine mlađa supruga Kristina, psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata, uvijek su se trudili biti diskretni kad je riječ o njihovu privatnom životu. No, na jesen će njihov sinčić Blado, koji je u veljači proslavio prvi rođendan dobiti – bracu, donosi Gloria.

– Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati – otkriva Kristina, koja se zasad dobro osjeća, iako već dvije godine ne zna što znači naspavati se.

– Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne pa tako i na malo sna – nastavlja Kristina, dodajući kako joj je, uz dijete kojem još treba mnogo pažnje i koje smatra da je san gubitak vremena, druga trudnoća ipak napornija. Sretna je, međutim, što ona i Marin imaju veliku obitelj pa će im sigurno pomoći u čuvanju klinaca i usklađivanju privatnih i poslovnih obaveza.

FOTO: Marin Čilić Instagram

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA