13.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022
NaslovnicaSportBADMINTON KLUB DUBROVNIK Nakon dvije godine suše pokrenut cijeli niz akcija

BADMINTON KLUB DUBROVNIK Nakon dvije godine suše pokrenut cijeli niz akcija

Odobrena je aplikacija koju je Badminton klub Dubrovnik poslao prema Badminton Europe te su im odobrena sredstva ove kontinentalne federacija za pripreme juniorske reprezentacije za ovogodišnje Europskog prvenstvo.

Pripreme za navedeno natjecanje održati će se ove godine u Dubrovniku uz sudjelovanje reprezentacija Izraela, Cipra, Slovenije i Hrvatske. Osim Badminton Europe u organizaciju je uključen i HOO i Hrvatski badmintonski savez.

Badminton klub Dubrovnik će u lipnju održati čak dva međunarodna turnira iz Svjetske serije pod nazivom VALAMAR Junior Open 200 i Croatia Open 2022. Juniorski turnir – International Challenge najvišeg je ranga ove godine u svijetu, dok je seniorski turnir – Future Series prilagođen za juniore koje prelaze u seniore.

“Turniri su jedinstveni jer je jedino Dubrovnik prepoznao potrebu spojiti dva turnira kako bi svima olakšao financijski sezonu. Naime najbolji mladi juniori će moći igrati dva turnira u istoj dvorani za cijenu jednog putovanja”, kazao je Ratko Galjer predsjednik BK Dubrovnik te dodao kako je u najavi između 30 i 40 zemalja sa svih kontinenata.

Iz BK Dubrovnik naveli su i kako se njihovi treninzi održavaju u OŠ Montovjerni , a kako se sve obavijesti o upisima mogu dobiti na sljedeće brojeve mobitela: 091 6412 223, 091 957 3070.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA