19.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaLifestyleAGROTURIZAM KONAVLE „ZA JELIN KORAK" Sutra kreće online aukcija likovnih radova

AGROTURIZAM KONAVLE „ZA JELIN KORAK” Sutra kreće online aukcija likovnih radova

Sutra, 18. studenog, točno mjesec dana prije službenog otvaranja 13. Mirisa Božića u Konavlima, Udruga Agroturizam Konavle pokreće HUMANITARNU AUKCIJU LIKOVNIH RADOVA kao uvod u ovogodišnje božićne aktivnosti. Cjelokupan prikupljeni iznos namijenjen je inicijativi „Za Jelin korak”, kako bi se pomoglo našoj konavoki na njenom putu oporavka.

Na aukciji će se naći 10 likovnih radova nastalih na prošlogodišnjim kolonijama „Konavoski koluri”. Autori slika su likovni umjetnici sa šireg dubrovačkog područja. Aukcija kreće sutra u podne i to na facebook stranici Agroturizma Konavle kada će biti objavljene fotografije, dimenzije i autori odabranih slika, a trajat će sve do 1. prosinca 2020. godine u podne. Početna cijena svake pojedine slike iznosi 350,00 kuna, a svi oni koji žele u komentarima ispod pojedine slike moći će upisati svoju ponudu. Svaka nova ponuda mora biti minimalno 50,00 kuna viša od prethodne ponude. Ukoliko pri slanju ponude osoba želi ostati anonimna, može poslati poruku u inbox facebook stranice Agroturizma Konavle ili na broj 0951246333 kako bi ponuda bila prihvaćena i pod „anonimno” unijeta u komentar. Sliku kupuje osoba koja ponudi najveći iznos dok u slučaju istog ponuđenog iznosa prednost dobiva onaj čija je ponuda prva pristigla.

Po završetku aukcije kontaktirat će se najbolji ponuditelji koji će izlicitirani iznos uplatiti izravno na Jelin žiro račun (IBAN: HR9524840083115814597). Nakon toga će Agroturizam Konavle uručiti sliku uz predočenje potvrde o uplati.

Stoga, od sutra u podne mobitele u ruke jer licitacija kreće! Pokažimo još jednom da smo spremni pomoći bližnjima i uljepšajmo jedni drugima ovo predblagdansko vrijeme. Po završetku ove humanitarne aukcije Agroturizam Konavle objavit će i daljnji program ovogodišnjih Mirisa Božića u Konavlima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA