21.8 C
Dubrovnik
Utorak, 30 travnja, 2024
NaslovnicaLifestyleNA NJUŠKALU: William Montgomery prodaje svoje imanje u Konavlima

NA NJUŠKALU: William Montgomery prodaje svoje imanje u Konavlima

Umirovljeni američki diplomat, William Mongomery nikad nije krio oduševljenje hrvatskim jugom, zbog čega je svojedobno bio stanovnik Cavtata, a unatrag nekoliko godina odabrao je za život mirniju sredinu, selo Močiće u Konavlima. Nakon što je atraktivnu kuću u Cavtatu od Montgomerya kupio slavni njemački tenisač Thomas Muster, najpoznatiji američki par juga Hrvatske se odlučio za prekrasno imanje koje se na 2.800 kvadrata prostire u mirnim Močićima.

Opis na oglasniku Njuškalo glasi: kamena villa puna karaktera, gostinjska kuća, prostrani vrt s bazenom, osiguran veliki broj parking mjesta, otvoreni pogled i predivna unutrašnjost, najviši dizajnerski i arhitektonski standardi, potpuno namještena – ovo i još mnogo toga obilježava ovu jedinstvenu nekretninu.

Oglas o prodaji ovog atraktivno uređenog imanje nalazi se na njuškalu već dulje vrijeme, a prodaje se po cijeni od 1.700.000 eura ili 12.807.528 kuna.

Iz nekih neslužbenih izvora se može čuti kako bi se bračni par Montgomery ponovno rado vidio s adresom u Cavtatu, pa da su stoga oglasili prodaju kako bi uopće mogli procijeniti postoji li i koliki interes za takvom nekretninom.

foto:Libertas inženjering

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA