16.8 C
Dubrovnik
Subota, 4 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiMeđu članovima Povjerenstva koji su od 58 milijuna kuna za razvoj zajednice...

Među članovima Povjerenstva koji su od 58 milijuna kuna za razvoj zajednice 53 dali Crkvi i jedna Dubrovkinja

Nevladina udruga GONG dobila je od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije imena članova povjerenstva koji su 53 od 58 milijuna kuna namijenjenih za razvoj zajednice u posljednje četiri godine dodjelili Crkvi, piše Nacional.hr.

Upiti novinara ostali su bez odgovora mjeec dana, a sada je objavljeno kako su u Povjerenstvu bili ljudi tadašnje ministrice Gabrijele Žalac i ministra Marka Pavića.

Članovi tog povjerenstva 2017. godine bili su Katica Mišković i Kristina Bilić, tadašnje pomoćnice ministrice Žalac, te Tina Markuš, tadašnja glavna tajnica istog Ministarstva. I godine poslije Bilić i Mišković su bile u povjerenstvu, a s njima i Tajana Huzek. Treću godinu zaredom, 2019. u Povjerenstvu je bila Mišković, a s njom i Davor Huška, tadašnji pomoćnik Gabrijele Žalac te državni tajnik Velimir Žunac.

Ove godine, kad je nakon smjene Gabrijele Žalac Ministarstvo preuzeo Marko Pavić (HDZ), u povjerenstvu su sjedili državna tajnica Nikolina Klaić, pomoćnica tadašnjeg ministra Pavića, ponovno Katica Mišković te tadašnji glavni savjetnik ministra Pavića Miroslav Smetiško.

NA NATJEČAJU CRKVI OTIŠLO 18 MILIJUNA KUNA: Koliko su dobile dubrovačke župe?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA