18.8 C
Dubrovnik
Petak, 17 svibnja, 2024
NaslovnicaLifestyleNastavljaju se radionice automodelarstva, prijavite se!

Nastavljaju se radionice automodelarstva, prijavite se!

Nastavljaju se radionice automodelarstva koje će voditi vanjski suradnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika Dario Lovrinčević 14. i 15. prosinca u 18 sati, u Centru za mlade Dubrovnik. Na radionicama će polaznici rastavljati i sastavljati RC model automobila. Osim toga naučit će i osnove iz više grana tehničke kulture: modelarstvo, strojarske konstrukcije, elektroniku, elektrotehniku, mehaniku i termodinamiku.

Dario Lovrinčević dugi niz godina bavi se automodelarstvom, a ujedno je i višestruki državni prvak u klasi 1/5 open u vožnji RC (radio controlled) automobila. Nedavno je nastupao u Italiji, predstavljajući Zajednicu tehničke kulture Grada Dubrovnika na Modeltek Trophy, stoga vrijedi čuti dojmove i savjete koje ima za buduće vozače RC automobila.

Obje radionice namijenjene su mladima od 13 do 30 godina. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko poveznice http://www.ztk-du.hr/automodelarstvo-prijava/

Centar za mlade Dubrovnik je jednogodišnji projekt koji kreiranjem edukativnih, zabavnih, participativnih i psihosocijalnih sadržaja, te uređenjem prostora i unaprjeđenjem civilno-javnog partnerstva jača infrastrukturu i prilike za mlade u Dubrovniku. Projekt je financiran u iznosu od 75.000 HRK od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske i sufinanciran je od strane Grada Dubrovnika. Nositelj projekta je Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai, a partneri su Grad Dubrovnik, Udruga za mlade Maro i Baro, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika te Univerzalni istraživački institut UR.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA