21.8 C
Dubrovnik
Utorak, 30 travnja, 2024
NaslovnicaFranković o isključenju RKHM Dubrovnik iz natjecanja: Osobni ego i taština Iva...

Franković o isključenju RKHM Dubrovnik iz natjecanja: Osobni ego i taština Iva Dragića jedini su razlozi zašto dubrovački rukomet gubi

Gradonačelnik Franković osvrnuo se danas putem Facebook na vijest o isključenja Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik iz natjecanja, a koju je donio Hrvatski rukometni savez. Franković je naveo i kako se posljednja dva mjeseca pokašalo napraviti fuziju RHKM Dubrovnik i RK Ardijei, ali da je cijeli proces zaustavio Ivo Dragić.

“Gašenje RKHM Dubrovnik?

Do danas se nisam želio oglašavati po pitanju RKHM Dubrovnik, ali mislim kako je danas došlo vrijeme i za to. Protekla dva mjeseca u suradnji RK Ardiaei Župa dubrovačka, odnosno bivšim rukometašima RKHM Dubrovnik, a uz njihove kontakte s gospodinom Granićem dosadašnjim predsjednikom kluba, željeli smo napraviti fuziju ova dva kluba kako bi u konačnici imali jednog stabilnog dubrovačkog prvoligaša.

Ono što je bilo ključno jest primanje cijele ekipe iz Ardiaei u članstvo RKHM Dubrovnik, organizacija skupštine te izbor novog vodstva. I upravo kada se došlo do samog kraja cjelokupnog procesa sve je zaustavio Ivo Dragić koji je sada jedini krivac zašto se ovo dogodilo RKHM Dubrovnik, a nije trebalo.

Zbog čega je to zaustavio? Samo i jedino zato što on ne bi više bio dio RKHM Dubrovnik – eto, osobni ego i taština su jedini razlog zašto dubrovački rukomet gubi, a što je on dobio ne znam, možda par mjeseci za sakrivanje dokumenata.

Dubrovačkom sportu potrebne su korjenite promjene, časni i pošteni ljudi, a ne ljudi kojima je sport način osobnog probitka na štetu naše djece i dubrovačkih sportaša. Vjerujem kako ćemo uskoro o ovim temama pričati na gradskom vijeću”, napisao je gradonačelnik Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA