18.8 C
Dubrovnik
Petak, 17 svibnja, 2024
NaslovnicaInfocentarNAKON DVIJE GODINE PAUZE Aktivna Hrvatska vraća se na tvrđavu sv. Ivan,...

NAKON DVIJE GODINE PAUZE Aktivna Hrvatska vraća se na tvrđavu sv. Ivan, evo kako se prijaviti!

Dubrovkinje i Dubrovčani vježbat će na jednoj od najljepših lokacija, tvrđavi Sv. Ivana u subotu 18. lipnja u 9 sati. Ranojutarnji trening, nakon dvije godine, vodit će tim kinziološog fakulteta iz Zagreba u kojem su Lukrecija Dragić, Tina Živković, Renata Sopek i Patrik Kramarić. Program će voditi Darija Mikulandra Žanetić. Za trening se još uvijek možete prijaviti na: www.aktvinahrvatska.hr

Porazne statistike i podaci govore kako više od 65% građana Hrvatske nije dovoljno aktivno, a svaki treći osmogodišnjak je pretio. Aktivna Hrvatska i ovim dubrovačkim treningom šalje poruku o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Treningu mogu pristupiti sve generacije, a trajat će 60 minuta.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP. Trening u Dubrovniku održava se u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika.

PIK Vrbovec svim vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, Rajska rajčice, Nutribullet za vježbače priprema zdravi napitak prema recepturi nutricionistice Karmen Matković, stručne suradnice projekta Aktivna Hrvatska. Podravka daruje EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma PERSKINDOL proizvode uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik i Plava Laguna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA