16.8 C
Dubrovnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaLifestyleCavtatski restoran Leut najbolji je jadranski restoran po izboru Turističke patrole

Cavtatski restoran Leut najbolji je jadranski restoran po izboru Turističke patrole

Turistička patrola Večernjega lista u sezoni potpuno drukčijoj od onih na koje smo navikli i u kojoj su tražili najbolju morsku destinaciju, ali i restoran, najboljim je ocijenila Leut iz Cavtata.

“Svi zidovi Leuta ukrašeni su fotografijama brojnih poznatih osoba koje su ovdje došle na ručak i večeru i Bobić sada mora tražiti mjesto na koje će staviti priznanje s velikom zvijezdom koje će dobiti za najbolji restoran. Ali to su već slatke brige, složit će se gazda pokazujući nam kako među fotografijama njegovih gostiju, poput frontmena grupe U2 Bona Voxa, osnivača Huaweija Ren Zhengfeija, ruskoga milijardera Romana Abramoviča, nogometaša Luke Modrića… na zidu već sedamnaest godina ponosno drži Večernjakovo priznanje kada je Leut u Turističkoj patroli 2003. osvojio drugo mjesto i četiri zvjezdice”, piše Večernji.

“Ovaj restoran s prelijepom terasom tik uz more, koja može postati intimnom i bijelim zavjesama “odsječena” od ostatka svijeta, u ponudi ima vrhunski pripremljena jela i kuhinju koja se temelji na tradicionalnoj mediteranskoj. Uz čašu dobroga vina nema većega gušta no uživati u specijalitetima od svježe ribe, školjaka, rakova… ili pak u mesnim jelima i svježem povrću. Osim skupih delicija, ima tu i cjenovno prihvatljivih jela poput tjestenine s plodovima mora”, piše Turistička patrola.

“Nemam što reći nego hvala vam, baš mi je drago da je pobijedio naš Leut koji će 2021. proslaviti pedeseti rođendan”, rekao je za Večernji vlasnik Leuta Ivo Bobić. 

Cijelu listu naj restorana po izboru Večernjeg pogledajte ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA