14.8 C
Dubrovnik
Utorak, 30 travnja, 2024
NaslovnicaLifestyleLTV DUEL/ je li bilo opet o krtoli i guljenju patata? Pero...

LTV DUEL/ je li bilo opet o krtoli i guljenju patata? Pero Vićan vs Đuro Capor

“Po njemu sam ja cijelo vrijeme odlučivao i bio vladar grada… nisam, moj Đuro! U tome i jest problem, jer tamo gdje sam ja odlučivao – tamo je situacija potpuno drugačija!” – odgovorio je Pero Vićan Đuru Caporu

Emisiju Libertas Duel pratite danas u 16:30 na Libertas televiziji. Riječ je o izbornoj emisiji u kojoj se sučeljavaju kandidati za župana dubrovačko-neretvanskog kao i kandidate za gradonačelnika Dubrovnika.

Sučeljavanja jedan na jedan, odnosno Libertas Dueli emitiraju se svakim radnim danom sve do 13. i 14. svibnja kada Libertas televizija uz medijsku potporu Libero portala, Glasa Grada  i Dubrovniknet portala, organizira velika sučeljavanja svih kandidata za župana i gradonačelnika.

U Libertas Duelu oponenti imaju točno zadano vrijeme za predstavljanje odabranih tema i njihovu obranu kroz replike,  odgovaraju na opća pitanja o Gradu i Županiji koju planiraju predstavljati ali moraju, primjerice, i birati između dva pojma što ili koga više vole.

Današnji duelisti, kandidati za gradonačelnika su Pero Vićan ispred Dubrovačkog demokratskog sabora te Đuro Capor ispred političke stranke Srđ je Grad.  

Na početku razgovora imali su jednu minutu da kažu nešto o svom protukandidatu.   

“Gospodin Vićan je osoba koja je na političkoj sceni prisutan još od osamdesetih godina prosšlog stoljeća i koji je sudjelovao u mnogim važnijim odlukama i političkim smicalicama na lokalnoj političkoj sceni. Njegovo sudjelovanje u političkom životu praćeno je isto tako velikim uslugama koje su nastajale kao posljedica koalicijskih sporazuma – govorio je Đuro Capor. 

“Neću ništa reći o gosparu Caporu, samo ću ovu minutu iskoristiti da mu kažem – sve što je rekao u minuti je laž do laži. Ja sam po njemu cijelo vrijeme bio vladar grada, ja sam cijelo vrijeme odlučivao… nisam, moj Đuro! Nisam, u tome i jest problem, jer tamo gdje sam ja odlučivao – tamo je situacija potpuno drugačija! – rekao je Vićan.

Ivica Roko ili Mato Franković i zašto – pitao ih je voditelj Matko Saltarić.

“Konkretno, Ivica Roko, čisto zato jer se radi o novom licu na sceni i ohrabrujuće je da se građani sami jave i uključe u političku arenu” – rekao je Đuro Capor.

Pero Vićan s Ivicom Rokom, kaže, ima korektan odnos, obojica su mu dragi, a za pitanje je komentirao da je na granici primjerenosti.            

Razgovor se zakuhtao oko teme prometnica i javnih površina, što su jedno drugom poručili, pogledajte u videu! 

Kako je tekao nastavak razgovora gledajte danas u 16:30 sati, samo na Libertas televiziji!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA