25.8 C
Dubrovnik
Petak, 22 kolovoza, 2025
HomeLifestyleDubrovčanin okusima i mirisima dalmatinske kuhinje "pokorio" Sydney

Dubrovčanin okusima i mirisima dalmatinske kuhinje “pokorio” Sydney

St. Blaise Bistro je u kolovozu 2025. nagrađen nagradom OpenTable Diners’ Choice za najbolju hranu u Sydneyu, što je vijest koja je odjeknula našim gradom i razveselila brojne prijatelje i poznanike chefa koji je zaslužan za to. A, to je Dubrovčanin Vedran Perojević koji je u tom dalekom gradu, otvorio svoj mali restorančić nadjenuvši mu ime zaštitnika svog Grada.

Liste Diners’ Choice ažuriraju se mjesečno i temelje se isključivo na recenzijama provjerenih gostiju koji su rezervirali, večerali i podijelili svoje povratne informacije putem OpenTablea, platforme čiji su korisnici.

Komentirajući laskavu titulu za kolovoz Vedran Perojević nije krio zadovoljstvo i ponos, jer priznanje dolazi od ljudi koji jedu u njegovom restoranu, a što je i potvrda da odabrani jelovnik koji se poslužuje u njegovom ugostiteljskom objektu inspiriran dalmatinskom tradicijom, plodovima mora, sporo kuhanim mesom i jelima u kojima se uživa uz čašu dobrog vina, godi nepcima njegovih gostiju.

Nagrade Diners’ Choice dodjeluju se restoranima čiji gosti ocjenjuju kriterije poput usluge, ambijenta, kvalitete hrane, te vrijednosti za novac.

Chef Vedran Perojević obilježio godišnjicu svog St. Blaise restorana u Australiji: dubrovačka kuhinja s tračkom nostalgije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA