St. Blaise Bistro je u kolovozu 2025. nagrađen nagradom OpenTable Diners’ Choice za najbolju hranu u Sydneyu, što je vijest koja je odjeknula našim gradom i razveselila brojne prijatelje i poznanike chefa koji je zaslužan za to. A, to je Dubrovčanin Vedran Perojević koji je u tom dalekom gradu, otvorio svoj mali restorančić nadjenuvši mu ime zaštitnika svog Grada.
Liste Diners’ Choice ažuriraju se mjesečno i temelje se isključivo na recenzijama provjerenih gostiju koji su rezervirali, večerali i podijelili svoje povratne informacije putem OpenTablea, platforme čiji su korisnici.
Komentirajući laskavu titulu za kolovoz Vedran Perojević nije krio zadovoljstvo i ponos, jer priznanje dolazi od ljudi koji jedu u njegovom restoranu, a što je i potvrda da odabrani jelovnik koji se poslužuje u njegovom ugostiteljskom objektu inspiriran dalmatinskom tradicijom, plodovima mora, sporo kuhanim mesom i jelima u kojima se uživa uz čašu dobrog vina, godi nepcima njegovih gostiju.
Nagrade Diners’ Choice dodjeluju se restoranima čiji gosti ocjenjuju kriterije poput usluge, ambijenta, kvalitete hrane, te vrijednosti za novac.