15.8 C
Dubrovnik
Petak, 3 svibnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaPodignuta optužnica protiv mladog Konavljanina L.P., jer je pretjecanjem skrivio tešku prometnu...

Podignuta optužnica protiv mladog Konavljanina L.P., jer je pretjecanjem skrivio tešku prometnu nezgodu

Općinski sud u Dubrovniku podigao je optužnicu protiv 31-godišnjeg L.P. kojemu se na teret stavlja da je 28. lipnja prošle godine skrivio prometnu nesreću u kojoj je na Jadranskoj turističkoj cesti teško ozlijeđena jedna osoba.

IMALI SU SREĆE mladi Konavljanin L.P. pušten doma, D.M. iz Grada zadržan u bolnici

Nesreća se dogodila oko 14.35 sati kod skretanja za Bosanku, a L.P. je upravljao osobnim vozilom, vozeći u smjeru Konavala, te je pretjecao kolonu preko pune uzdužne crte.

Optužnica ga tereti da je pretjecao, a da se prethodno nije uvjerio ima li opasnosti za druge sudionike u prometu. Potom je vozilom udarilo u drugo auto kojim je upravljao D.M., koji je također nedozvoljeno pretjecao vozila ispred sebe.

Oba vozila su završila u provaliji, a D.M. je tom prigodom zadobio teške tjelesne ozljede. Da stvar bude još ozbiljnija, optuženi je vozio iako mu je bila ukinuta i oduzeta hrvatska vozačka dozvola, zbog opetovanog kršenja prometnih propisa.

Policija je nakon nesreće potvrdila da ju je prouzročilo nepropisno pretjecanje.

Vozači su sletjeli s magistrale u provaliju, a iz automobila su ih izvukli policajci. L.P. je pri tom lakše, a drugi sudionik, danas 35-godišnjak teže ozlijeđen, ali nije bio u životnoj opasnosti. Posljedice pada olakšalo je i žbunje i stabla na koja su dva vozila naletjela nakon pada u ponor.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA