Hotel Supetar Cavtat, nagrađen prestižnom Michelin Key oznakom, smjestio se u srcu cavtatske rive na njenoj šarmantnoj šetnici, pružajući najbolje od oba svijeta – opušteni ritam života u slikovitom naselju uz obalu, ali dovoljno daleko od gradske buke i vreve.

Garden Terrace&Bar u sklopu hotela Supetar, i ove se godine s ponosom priključio Good Food Festivalu, pružajući posjetiteljima priliku da u čarobnom ambijentu, uz opuštenu atmosferu uživaju u pomno osmišljenim zalogajima uz raznoliku ponudu pića.

Posjetitelje očekuju pažljivo pripremljeni riblji i mesni specijaliteti, primjerice Signature Ceviche, bijela riba marinirana u vibrantnoj leche de tigre kombinaciji limete, čilija, korijandera, crvenog luka i đumbira. Uz dodatak slatkog batata, kukuruza i hrskavog čipsa od kvinoje, ovo je jelo prava eksplozija okusa i tekstura.


Tu su i neodoljivi Pulled Pork Mini Bao Buns, mekana peciva ispunjena sporo kuhanom svinjetinom u BBQ umaku, s dodatkom svježeg kupusa, limete, maslinovog ulja i sezama.

Signature Ceviche savršeno se sljubljuje s čašom vina Meneghetti Brut, Classic, a Bao Buns u spoju s pažljivo odabranim koktelima zaokružuju priču o modernom užitku..

Provedite posebno poslijepodne ili večer u prekrasnom Cavtatu i otkrijte menu Garden Terrace&Bara koji skriva još mnoštvo kulinarskih iznenađenja.


Osim vrhunske gastronomske ponude, posjetitelji imaju priliku razgledati i izložbu umjetnika Andree Vukoje Prce i Zvonimira Roka, koja je trenutačno postavljena u prostoru Hotela Supetar.
Radno vrijeme Garden Terrace&Bar je od 13:00 do 22:00.

Za posjetu je obavezna prethodna rezervacija na broj +385 20 479 833.