27.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 3 kolovoza, 2025
HomeLifestyleGOOD FOOD Jadre i Katija beru paziju, a onda počinje "divlja gozba"...

GOOD FOOD Jadre i Katija beru paziju, a onda počinje “divlja gozba” s Dinom Galvagnom u selu Ljubač kod Luka

U sklopu Good Food Festivala kojeg organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika prva ovojesenska radionice branja i sakupljanja hrane u prirodi održat će se 9. listopada, a tom prigodom Jadre Ničetić i katija Živković udružuju svoje snage s jednim od najboljih hrvatskih chefova Dinom Galvagnom, u predivnom ambijentu Seoskog domaćinstva Musladin u selu Ljubač.

-Ovo je cjelodnevni događaj, gdje ćete naučiti brati neke od biljaka iz pazije, čuti puno zanimljivih informacija o njima, možda ako Bog da nađemo i koju jestivu gljivu, stađon je i maginja, mnoge ljekovite i začinske biljke se već beru, tako da očekujemo i nadamo se da će nas priroda obilno darivati – zapisala je Katija Živković.

Cijena je 80€ i u nju je uključen prijevoz, radionica, marenda u prirodi, piće dobrodošlice i ručak, a bit će i domaćeg vina.

Polazi se u 9.30 autobusom za Ljubač sa stanice Grawe, a povratak je u 17.30.

Obucite se udobno, hodat će se po šumi, i svakako ponesite nožić i bursu za paziju!

Rezervacije: info@pazija.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA