14.STUDENOG KREĆE SE S PREVLAKE
Karavana za Vukovar
Povodom devetnaeste obljetnice „Sjećanje na žrtvu Vukovara" karavana bikera, pod imenom "Zajedno u ratu, zajedno u miru", 14.studenog kreće na put od Prevlake do Vukovara, gdje se očekuju 16.studenog. Trodnevnu karavanu organizira korčulanski Moto Klub Korkyra Riders u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske.
Za prvi dan predviđen je blagoslov karavane na Prevlaci, paljenje svijeća na Bistrini, odmor u Pločama gdje će im se pridružiti novi sudionici, ručak u Trilju te večera i noćenje u Kninu.

Drugi dan započet će paljenjem svijeća na Kninskoj tvrđavi, a u Gračacu i Korenici priključit će im se novi članovi. Na Plitvicama će zapaliti svijeće Josipu Joviću, a zadnje odredište drugog dana je Zagreb.

Dolazak karavane u Vukovar očekuje se treći dan u 16:15 sati, gdje će obići stratišta i spomenike, zapaliti svijeće i položiti vijence.

„Zajedno u ratu, zajedno u miru"

"Ova karavana organizirana je uz veliku pomoć i podršku Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, Hrvatskog društva logoraša srpskih i crnogorskih koncentracionih logora te mnogo hrvatskih moto klubova, a vukovarski domaćini su nam MK Golubica i MK Barabe, stoga karavana i nosi naziv "Zajedno u ratu, zajedno u miru". O njima i njihovoj pomoći ćemo drugom prigodom, a jedino je bitno da su branitelji uvijek s nama i meðu nama", navodi se u priopćenju Moto kluba Korkyra Riders.