VIJESTI
17.10.2019 u 10:43

Evo kako će izgledati nova garaža iza zgrade DTS-a

Najavljena nova garaža iza zgrade DTS-a imat će kapacitet od 404 parkirna mjesta i prostirat će se na dvije podzemne etaže, prizemlje i pet katova iznad zemlje, a posljednji kat koristit će se kao javni prostor kojem se može pristupiti panoramskim dizalom. Promet unutar zagrade odvija se jednosmjerno preko katova ili dvosmjerno preko rampe. Projekt potpisuje dubrovački arhitektonski biro Proto Arch na čelu s Leom Đurović Ruso. 


komentara  1

Ideja za realizaciju projekta, javne garaže predstavlja sinergiju umjetnosti i arhitekture, koncept ART GARAGE, tako da umjetnici oslikavaju unutrašnjost garaže kako bi povećali vizualni vrijednost prostora. Vanjski vizualni identitet predstavljen je perforiranim mentalnim pločama koje se koriste kao fasadna obloga. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Spica skandela 17.10.19 u 15:26
urbanistička katastrofa. bez mjere, bez estetike, bez ikakvog smisla i osjećaja za postojeću arhitekturu. Još kad se završe oni famozni mravinjaci iza Grawea, Gruž, novi centar grada, koji se de facto gradi iznova i koji je imao priliku biti najljepši na Jadranu, izgledat će kao hrpa nabacanih go....

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne
komentara 0 11|11|19
SUTRA vrlo jako i olujno jugo 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija