VIJESTI
16.10.2019 u 19:54

Dobitnici nagrada i prizanja na Danima hrvatskog turizma na prijemu u Gradu Dubrovniku

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić primili su danas dobitnike nagrada i priznanja na Danima hrvatskog turizma.

 


komentara  0

Prijemu su prisustvovali nagrađeni pojedinci i predstavnici nagrađenih tvrtki kao i predstavnici ostalih finalista s područja Grada Dubrovnika. Sudionike prijema uvodno je pozdravio i čestitamo im gradonačelnik Franković, koji je ovom prilikom izložio sve ono na čemu Grad Dubrovnik u suradnji s partnerima radi na području upravljanja destinacijom, posebno se osvrnuvši na rješenja u prometu, ali i na predstojeća ulaganja u komunalnu infrastrukturu. 

U ime nagrađenih djelatnika u turizmu obratio se Ivan Sabljić, direktor regije za Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5* i Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4*, ovogodišnji dobitnik turističke nagrade „Anton Štifanić“ u kategoriji pojedinca. On je između ostalog rekao da su ovakva priznanja značajna jer nisu samo odraz rada pojedinaca i kolektiva na koja se odnose, nego se preslikavaju i na čitavu destinaciju.

Uz Ivana Sabljića, u kategoriji „Čovjek – ključ uspjeha“, za najboljeg djelatnika u ugostiteljskom objektu proglašen je Stjepo Roko. Dragan Tomašević najbolji je djelatnik u cestovnom prijevozu, a Anita Petković proglašena je za najbolju turističku inspektoricu u Hrvatskoj. Prijemu je nazočio i Vlaho Sabljić, direktor Valamar Lacroma Dubrovnik, inače hotela pobjednika u kategoriji Kongresni hotel.

Na Danima hrvatskog turizma finalisti su u svojim kategorijama, podsjetimo, bili i hotel Argosy te hoteli Dubrovnik Palace, Bellevue, Excelsior i Kompas iz grupacije Jadranski luksuzni hoteli, putnička agencija Adriatic DMC, ACI marina Dubrovnik, hostel Euroadria i agencija Elite Travel te su kao finalisti svi primili priznanja organizatora.

Dani hrvatskog turizma tradicionalna su manifestacija u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, a koja je 3. i 4. listopada održana u Vinkovcima i Osijeku uz sudjelovanje preko tisuću sudionika iz hrvatskog turističkog sustava te iz poslovnog i društvenog života.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
katedrala
VIJESTI
0      19|11|19 u 12:06
Dragocjena umjetnina iz Moćnika dubrovačke katedrale izložena u Metropolitan Museum of Art u New Yorku
racic_nardelli
VIJESTI
0      19|11|19 u 12:01
MMA borac Antun Račić kod načelnika Nardellija
VIJESTI
0      19|11|19 u 10:53
Zatresli smo se, epicentar u blizini Ploča
cisterna_voda
VIJESTI
0      19|11|19 u 10:40
U Gornjim selima voda nije za piće
traktor
VIJESTI
0      19|11|19 u 10:11
IZGUBIO NADZOR NAD TRAKTOROM Ozlijeđene dvije osobe

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija