VIJESTI
30.09.2019 u 13:56

MOST Poziva dubrovačku Poreznu upravu da utvrdi podrijetlo Šuicine imovine

Most Dubrovačko-neretvanske županije reagirao je na činjenicu da Dubravka Šuica, bivša gradonačelnica Dubrovnika i saborska zastupnica, a danas hrvatska kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije za demokraciju i demografiju ne želi pokazati svoju imovinsku karticu i otkriti porijeklo svoje imovine. U priopćenju kojeg u nastavku prenosimo u cijelosti pozivaju Poreznu upravu u Dubrovniku da žurno izvrši nadzor nad podrijetlom imovine moguće buduće potpredsjednice Europske komisije, te da o svemu navedenom izvijeste javnost. 


komentara  2

„Smatramo da je ovo za građane Dubrovnika puno važnija tema od one hoće li gradonačelnik Dubrovnika pružiti ruku gradonačelniku Trebinja, dok pola Trebinja radi u Dubrovniku, a pola HDZ- a redovito uživa u delicijama s one strane granice. Sigurno nije irelevantno hoće li sutra možda neki europski mediji pisati kako političarka iz Dubrovnika nije izabrana na mjesto potpredsjednice Europske komisije jer nije mogla dokazati podrijetlo svoje desetke milijuna kuna vrijedne imovine. Stoga pozivamo nadležnu ispostavu Porezne uprave u Dubrovniku da žurno izvrši nadzor nad podrijetlom imovine moguće buduće potpredsjednice Europske komisije te da o tome svemu izvjesti javnost“, ističu u Mostu Dubrovačko-neretvanske županije.
Napominju kako je ovo savršena prilika za Dubravku Šuicu i HDZ da činjenicama demantiraju napise i ušutkaju udruge i medije za koje tvrde da šire „fake news“ o njezinoj imovini.

„Još je više začuđujuće kako "novi" dubrovački HDZ daje podršku politici skrivanja činjenica koju vodi njihova vrhuška, a ne zalaže se za transparentno i jedino moguće rješenje ove situacije, a to je poziv na objavu imovinskih kartica i utvrđivanje eventualnog nerazmjera imovine. Osobito zato što koriste svaku priliku da se javno ograde od Dubrovačkog dogovora i svih afera koje ni danas nisu razriješene, a u kojima je jedan od glavnih aktera bila upravo Dubravka Šuica, a riječ je o Golfu na Srđu, javnoj garaži Ilijna Glavica, prenamjeni zemljišta na Nuncijati..“, napominju u Mostu Dobrovačko-neretvanske županije.

Naglašavaju kako je ovako visoka funkcija bivše gradonačelnice Dubrovnika iznimna čast i trebala bi otkloniti svaku sumnju u porijeklo svoje imovine, podastiranjem imovinske kartice.

Most NL Dubrovačko-neretvanske županije


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

zumbo_je_moj_idol 30.09.19 u 16:39
Vidiš li kuda ovaj svijet ide dragi MAK. Posumnjali su u poštenje naše Dube, članice HDZ-a.I ja sam u šoku, lupaju me afani od šokova. Idem se otuširati u mom zlatnom WC-u

   

mak 30.09.19 u 14:14
Dobro dragi "mostovci", jeste li se odlučili, radi li se o podrijetlu ili porijeklu imovine? Vi bi kao komunisti davali naloge Poreznoj upravi, neće ići, ali udružite se sa GONG-om i portalom INDEX (ostali su dužni solde Severini) pa možda pređete prag na sljedećim izborima. Želim vam puno uspijeha u daljnjem radu.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija