KULTURA
16.09.2019 u 12:49

Traži se novi ravnatelj ili ravnateljica Dubrovačkih muzeja

Upravno vijeće Dubrovačkih muzeja u sastavu: Tonči Daničić, Martina Velić, Katija Milković, Ljiljana Kovačić te Pero Knego, raspisalo je natječaj za imenovanje ravnatelja/ice u srijedu 11. rujna. Naime, aktualna ravnateljica Pavica Vilać, koja od 2008. vodi Muzeje, u studenom će steći uvjete za mirovinu. Iako se dosad na natječaje za ravnatelja uglavnom javljala samo aktualna ravnateljica, čini se da će ovoga puta biti drugačije i da je više zainteresiranih kandidata unutar i izvan Muzeja. Prijave se primaju do kraja rujna.  


komentara  0

Uvjeti koje trebaju zadovoljiti kandidati za ravnatelja/icu Dubrovačkih muzeja su: završen sveučilišni diplomski studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij; najmanje pet godina rada u muzeju ili najmanje deset godina rada u kulturi, znanosti ili obrazovanju.

Traže se i stručne, radne i organizacijske sposobnosti,  znanje najmanje jednog stranog jezika te hrvatsko državljanstvo.

Bit će zanimljivo vidjeti tko će se sve javiti, ali i koga će stručno vijeće imenovati.


K. F.

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija