LIFESTYLE
20.08.2019 u 19:10

Zaruke iz bajke na morskom dnu Pelješca

Djevojka iz Koprivničkog Ivanca ovog je ljeta imala zaruke o kakvima mnoge niti ne sanjaju: njezin ju je odabranik nakon nešto više od dvije godine veze zaprosio na ljetovanju u Žuljani na Pelješcu, i to pod morem, javlja portal ePodravina.


komentara  0

Iva Sabljo toga je dana sa svojim Alenom krenula na ronjenje, a njoj je to bilo prvo ronjenje pa je, kaže, mislila samo na disanje i nije ni sanjala da se iza toga krije jedna dobro isplanirana, mjesecima dogovarana organizacija zaruka. Kada su zaronili, nakon nekog vremena, pod morem su uočili staru škrinju.
- Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti sada škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je riječ da nisam bila toliko usredotočena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala - prisjeća se Iva.

Kad su već izvadili škrinju i donijeli je na brod, išli su pogledati što je unutra, a kad ono, šok. - Tamo je stajao prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice u potocima - smije se ona. Alen je potom kleknuo pred svoju odabranicu, rekao da s njom želi provesti život i pitao je hoće li se udati za njega.
Naravno, rekla je DA, pa su nazdravili šampanjcem s dna mora. A iza ove predivne ljubavne priče, stoji cijela pomno isplanirana organizacija. Škrinju je napravio Alenov otac i to od starih crkvenih vrata. Da bi izgledala staro, odnosno kao da je provela godine na dnu mora, četiri je mjeseca bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji.

Pola sata prije samog ronjenja, njegov ju je prijatelj gliserom potopio u blizini, da bi je par mogao bez problema pronaći, a i bio je blizu da je čuva i drži na oku. - Nije što je moj, ali baš je lijepo sve osmislio, kaže za ePodravinu ponosna Iva na svog Alena. Zajedno su više od dvije godine, on je iz Metkovića, a Iva, inače rodom iz Koprivničkog Ivanca, trenutno u Zagrebu završava specijalizaciju iz oralne kirurgije i uskoro počinje raditi u koprivničkom Domu zdravlja.

Više pročitajte ovdje.


dubrovniknet team IZVOR: epodravina.hr

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija