VIJESTI
14.08.2019 u 14:00

SVI SE VOZE: nepregledne kolone prema Gradu iz svih smjerova

Vozači koji se trenutno nalaze na cestama javljaju u grupu Radarska kontrola i okolica kako je grad u totalnoj blokadi i s istočne, ali i zapadne strane. Nakon prometne nesreće u Lozici koja se dogodila jutros oko 10 sati kolona ne jenjava od Zatona pa sve prema gradu. Također, iz smjera Župe prema gradu nije ništa bolje stanje. Kako javljaju vozači kolona je duga od crkve na Dupcu sve do Ilijine glavice. Gužvi pogoduje loše vrijeme i kiša koja je goste spriječila da uživaju na plažama i kupanju, to je vrijeme kada svi odluče voziti prema Gradu. I onda dobijemo što dobijemo. Potpuni kaos na cestama i nervozne vozače koji satima prevaljuju udaljenosti za koje im inače treba puno manje vremena.


komentara  4


dubrovniknet team/foto: screenshot Radarska kontrola

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Nemo 18.08.19 u 10:09
Treba malom Matu reci da u slijedecoj fazi *respect the City* dogovori da neka kisa ljeti pada samo po noci do 5 ura ujutro. To bi siguro pomoglo

   

m_arko 15.08.19 u 14:03
Tocno Delboy,Samo jos nisi napisao uz kruzni tok naprave i podhodnike, napravio se na magistrali gdje je trafostanica ua nekoliko dana niko nije ni primjetio, Na ilijinoj glavici se napravio za tjedan dana ogromni podhodnik,... Ovako Zupa terorizira cijelu Zupaniju i niko nista!

   

bruno251 14.08.19 u 15:53
A samo jedan kruzer u Gružu. Kako to?

   

del.boy 14.08.19 u 15:14
Gužvama pogoduje Općina Župa Dubrovačka! Gospoda je nanizali semafore od Dubca do Mlina! Kao da se voziš zelenim valom po Zagrebu samo što na zelenom valu voziš a na Župskom valu stojiš kao budala! Od grada do aerodroma 1h i 28min!?Našli se uhljebi sa kupljenim diplomama praviti projekte i pronalaziti prometna rješenja! Da li itko ima kompetentan da objasni 4 semafora na državnoj cesti na dionici dugoj 3km???Pa kružni tok riješava efikasnije prometne gužve od semafora ali da... kružni tokovi se ne moraju održavati (čitaj izvlačenje novaca iz proračuna)!!!!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija