VIJESTI
19.07.2019 u 21:00

FRANKOVIĆ - Nema suradnje, ĆURIĆ - Treba se okrenuti budućnosti, a ne vraćati se u prošlost

Na današnjoj konferenciji o turizmu koja se održala u Mostaru, a na kojoj je sudjelovao i gradonačelnik Mato Franković ponovno postavljeno je novinarsko pitanje zašto nema turističke suradnje između Trebinja i Dubrovnika.


komentara  0

- Službene suradnje između Trebinja i Dubrovnika neće biti dok se gradonačelnik Mirko Ćurić ne ispriča u ime svog grada Dubrovniku - ovako je na novinarsko pitanje zašto Dubrovnik i Trebinje ne uspostave turističku suradnju odgovorio gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

- Prije svega mislim na dvanaestoro djece koja su poginula od granata koje su dolazile upravo iz općine Trebinje. U trenutku kad se ispričaju za sve to što se dogodilo, ja sam apsolutno spreman sjesti razgovarati i nastaviti suradnju na jednak način kao što surađujemo s Kotorom, i svim drugim gradovima u Crnoj Gori, odnosno svima onima koji su se ispričali. - izjavio je Franković, prenosi Trebinje Live.

Još je dodao kako već dvije godine Crna Gora šalje svog predstavnika da se pokloni dubrovačkim žrtvama, pa zašto ne bi došao i gradonačelnik Trebinja, poklonio se dubrovačkim žrtvama i ispričao se dubrovačkim majkama te ih zamolio za oprost i krenuo dalje.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji se, također, nalazi u Mostaru na istoj konferenciji, rekao je kako se treba okrenuti budućnosti, a ne vraćati se u prošlost.

“Mislim da pima prostora i da možemo surađivati jer je Trebinje uvijek bilo oslonjeno na Dubrovnik i veliki broj naših građana sada radi u Dubrovniku. Mislim da trebamo nastaviti suradnju, napraviti korak i ne vraćati se u 90-te i 40-te, nego brinuti o budućnosti kako nas, tako i naše djece“, rekao je Ćurić, podsjetivši da je prije rata u Dubrovniku radilo šest tisuća Trebinjaca, donosi Trebinje live.KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija