KULTURA
16.07.2019 u 16:01

Besplatni koncert
Ruske i talijanske romance u samostanu sv. Vlaha u Pridvorju

Predivni samostan sv. Vlaha u Pridvorju na čelu s fra Ivanom Kramarom nastavlja sa serijom koncerata svjetski poznatih umjetnika. U petak, 19. srpnja s početkom u 21:00 sat u franjevačkom samostanu sv. Vlaha u Pridvorju će se održati koncert pod nazivom “Ruske i talijanske romance”, a ulaz na koncert je besplatan. Na koncertu će publika imati prilike čuti Marka Kalajanovića, baritone, Prvak opere Narodnog pozorišta Sarajevo u pratnji Milivoja Veljića na klaviru, a na program su ruske i talijanske romance. 

 


komentara  0

U Pridvorje nam tako dolaze dva istaknuta umjetnika sa zavidnim karijerama – Marko Kalajanović, bariton, Prvak opere Narodnog pozorišta Sarajevo, završio je diplomske i specijalističke akademske studije iz područja solo-pjevanje na ,,Akademiji lepih umetnosti’’ u Beogradu, u klasi prof. Radmile Bakočević. Nastupao je tumačeći prve baritonske uloge u Narodnom pozorištu u Beogradu, Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, Slovenskom narodnom gledališču u Mariboru i u Narodnom pozorištu Sarajevo.

Milivoje Veljić je diplomirao na Katedri za klavir, doktorirao na Katedri za kamernu muziku, a zaposlen je na Katedri za solo pjevanje Fakulteta muzičke umjetnosti u Beogradu, u zvanju višeg umjetničkog suradnika.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija