LIFESTYLE
16.06.2019 u 20:35

"POZDRAV LJETU" Osigurana dva velika autobusa, a biti će i posebna regulacija prometa

Ove godine, zbog velikog interesa građana za koncert "Pozdrav ljetu" - 21. lipnja, dubrovački javni autoprijevoznik Libertas osigurao je dva velika autobusa koji će u 4 h u petak ujutro  s dvije lokacije prevoziti građane do Bosanke. Prvi autobus kreće u 4 h ujutro s Pila i vozi direktno do Bosanke. Drugi autobus kreće u 4 h s kolodvora sa stajanjem u 4.05 h Grawe centar, 4.10 h Vila Čingrija - Boninovo, 4.15 h Pile, 4:20 Ilijina glavica. Zbog sigurnosti građana autobusi će putnike dovesti do Bosanke odakle će ih shuttle vozila "Gulliver Travela" prevoziti do amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđ. 


komentara  0

Organizator je u suradnji s prometnom policijom osigurao posebnu regulaciju prometa. Od 3:30 h ujutro do početka koncerta prednost će imati sva vozila u smjeru od magistrale prema Srđu, dok će vozila koja se vraćaju sa Srđa u to vrijeme biti povremeno propuštana prema Bosanki i usmjerena na Brgat. 

Nakon koncerta prednost će imati vozila iz smjera Srđa i neće se usmjeravati na Brgat već će biti propuštena prema magistrali, dok će vozila od magistrale prema Srđu biti preusmjerena preko Brgata. Na taj način organizator planira smanjiti gužve i stvoriti sigurnije uvjete dolaska na Srđ kao i odlaska. Mole se građani da krenu na vrijeme te da se ovisno o mogućnostima organiziraju da s manje vozila dođu na Srđ. Iza 7:00 h će se ukinuti posebna prometna regulacija i promet će se odvijati sukladno prometnim pravilima.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija