VIJESTI
11.06.2019 u 13:43

Franković: Srđevci, adio!

Nakon jutrošnjeg preformansa kojega je ispred Gradske vijećnice izveo Đuro Capor (Srđ je naš) u kojemu je  na skaline ispred Gradske vijećnice prvo poslagao role wc papira, a potom ih objesio na kvaku vrata Gradske uprave na kojemu je pisalo Respect the City, reagirao je i gradonačelnik Mato Franković.


komentara  3

Na svome fb profilu gradonačelnik Mato Franković je napisao: 

- Poštujmo Grad jest Respect the City.Tempirati preformans sa WC papirom pola sata prije komemoracije čovjeku koji je cijeli svoj život iskazivao poštovanje prema Gradu je najveća SRAMOTA...toliko o Vama Srđevci.....ADIO!


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Dubrovnik-Ljilja 18.06.19 u 07:40
Bravo - SPICA , Slazem se. Nikakve veze nema jedno s drugim. Pozivati se na Komemoraciju je pogresno.

   

Spica skandela 12.06.19 u 14:12
Kao prvo, da se ovaj grad poštuje, onda se ne bi koristili engleski izrazi za nešto što se lijepo može reći i na hrvatskom jeziku, kojeg govore stanovnici grada. A kao drugo, jadno je što se gradonačelnik skriva iza komemoracije, umjesto da skupi hrabrosti i sučeli se sa svojim oponentima na konkretnoj spornoj temi. Tko je kad i što tempirao, to je nebitno, možda nespretno, ali zaista nebitno. Gradonačelnik to dobro zna, ali je lakše skrivati se iza pokojnika nego razgovarat javno oči u oči o činjenicama.

   

Lapademoj 12.06.19 u 09:35
Najveća sramota je vodit Grad pozivajući građane na bojkot wc papira, ovo je samo tipično HDZ izmotavanje i dno dna skrivanje i iskorištavanje termina komemoracije za političko prepucavanje.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija