VIJESTI
11.06.2019 u 10:34

SKEČ ISPRED VIJEĆNICE: umjesto Tete Violete, WC papir Respect the City

Đuro Capor je jutros u majici "Srđ je naš" izveo preformans ispred Gradske vijećnice kojim se reflektirao na jučerašnji poziv na bojkot proizvoda Teta Violeta od strane predsjednika Gradskog vijeća te kampanju Respect the City o kojoj su gradski čelnici pričali na jučerašnjoj pressici povodom dvije godine mandata. Capor je na skaline ispred Gradske vijećnice prvo poslagao role wc papira, a potom ih objesio na kvaku vrata Gradske uprave...na WC papiru je pisalo Respect the City. 

 


komentara  1

Na takav način su se građani, prema riječima Đura Capora, priključili i odazvali pozivu da i oni budu dijelom projekta Respect the City.

 

Marko Potrebica poziva (su)građane: Bojkotirajmo kupnju proizvoda "Teta Violeta"!KOMENTARI / Komentiraj
   
   

zumbo_je_moj_idol 11.06.19 u 14:27
Lagano se povećava broj neprijatelja grada, nakon srdjevaca tu je i Teta Violeta, srećom po gradjane lista prijatelja je mnogo duža, to su, stranke odgovorne za najbolji GUP u svemiru, HDZ i HNS ( respect the city stranke koje za nevolju mogu i zajedno ako treba sačuvati grad ), investitori , Dragan Čović, taksisti poslani kao spas u zadnji čas od strane ponovno HDZ-a, bivši gradonačelnik i gradonačelnica...vruće mi je pa mi se neda dalje nabrajati

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija