POLITIKA
09.06.2019 u 11:07

Franković: srđevci su najveći neprijatelji Grada; srđevci: imate problem i to nisu srđevci

Gradonačelnik Mato Franković je grupu birača "Srđ je Grad" nazvao najvećim neprijateljima Grada Dubrovnika koji su svoj vlastiti grad nebrojeno puta dosad prijavili UNESCO-u, kako bi ga doveli na listu ugrožene baštine. Neće u tome uspjeti - poručio je, komenirajući njihovo priopćenje kojim su zatražili plan smanjenja broja kruzera, kao dio mreže gradova koji imaju isti takav cilj. Danas Srđevci odgovaraju: Gradonačelniče Frankoviću, dubrovačka baština JEST UGROŽENA! Njihovo je priopćenje u nastavku:


komentara  6

Prvi korak u rješavanju problema jest uviđanje da problem postoji. Gradonačelniče Frankoviću, možete dobivati nagrade za Vaš PR projekt Respect the City. Možete njime kupiti malo vremena i zamazati oči, pogotovo onima koji su od Grada daleko i vjeruju Vam na riječ, ali problem je tu i sam od sebe neće nestati.

Fatalna kombinacija korupcije i nesposobnosti koja zadnjih 30 godina odlikuje vladajuće strukture na lokalnoj i nacionalnoj razini uništila je ili posve ugrozila sve vrijedno što smo baštinili od naših daljih i bližih predaka.

Najveći neprijatelji grada Dubrovnika nalaze se u prometnim kolapsima, nakaradnim prostornim planovima i svemu što iz njih proizlazi, u neradu, nebrizi i oholosti gradskih vlasti s potpisom Mata Frankovića.

Grad ne mora biti na UNESCO-vom popisu ugrožene svjetske baštine da bi bio ugrožen. Zdravorazumski je ugrožen zbog svega navedenog što mu se dosad događalo, a što nitko nije htio ili nije uspio zaustaviti.

Aktivni građani koji reagiraju, upozoravaju, brinu i umrežavaju se nisu neprijatelji Grada.

Srđ je Grad i Udruga Grad danas su dali podršku udrugama 25 Aprile, No Grandi Navi i svima onima koji danas u Veneciji reagiraju povodom nedavne havarije kruzera usred Venecije. Gradonačelniče, što se još treba dogoditi da shvatite da imamo ogroman problem i da taj problem nisu srđevci!? 


foto:arhiva

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Lapademoj 12.06.19 u 09:43
Nije problem u PR već u sadržaju ... bankomati, Belvedere, punomoć građevinarima, urušavanje Ulice bana Jelačića, petljanje i skrivanje problema oko pročistača itd.

   

Spica skandela 10.06.19 u 10:18
To ti je kad te ponese vlast. Pa misliš da si najpametniji na svijetu, a one koji ukazuju na probleme i nude rješenja proglašavaš neprijateljima. Bahatost je teška bolest i od nje nema lijeka.

   

manjgura 10.06.19 u 07:19
Hm, zaista, gradonačelnik bi trebao mijenjati PR službu koja ga u nekom priopćenju izjednačava s Vlahušićem na način da kao ključnu stvar ističe da su neprijatelji Grada ponavljajući tako njegove rečenice ... zar postoji netko tko želi sa ga izjednačavanju s bivšim gradonačelnikom?! Greška u PR koracima. Malo bolje promisliti ...

   

šufit 09.06.19 u 18:24
Misli Mato da je njega stranka postavila za gradonačelnika jer je pametan i sposoban ...a ne vidi da bezpogovorno mora ispunjavati želje ortaka iz nepravomoćno osuđene stranke .... ako zakukuriče pljestit će lozu do kraja života ...

   

zumbo_je_moj_idol 09.06.19 u 13:24
Gradonačelnik je odlično detektirao neprijatelja, baš kao i njegov slavni kolega prethodnik, to su srdjevci. I svi mu pomažu u borbi, ministarstvo iz njegove stranke mu šalje cca 1000 taxista u borbi protiv srdjevaca, g.Čović svako malo svrati da pomogne savjetom, kako od Dubrovnika što prije napraviti Neum, rezultati su odlični, gradjanima nije teško podnositi krkljanac na ulicama jer znaju da su i srdjevci negdje u gužvama. Prijatelji grada koji su srušili cijelo brdo i bourbon street napravili su to slučajno, mislili su da je brdo koje ruše Srdj

   

Djuka 09.06.19 u 13:05
Jbt kad je prije Mali Mato postao isti Andro? krivi su građani što ne šute, kriv je UNESCO,židovi,masoni, cinkaroši, mrzitelji grada i svega što je hadezeovsko...Ali neće im uspjet sve dok Mali Mato slijedi velike stope svog prethodnika u pljuvanju građana i grada Andra

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija