VIJESTI
06.06.2019 u 20:36

Gradonačelnik: Nisam znao da se gospodin Gočin bavi i tečejevima za taxi vozače

Gradonačelnik Mato Franković na svom se FB profilu još jednom osvrnuo na današnju konferenciju za novinare vozača Libertasa Dubrovnik. -Danas, kada sam reagirao na izjavu predsjednika Sindikata hrvatskog vozača Miljenka Gočina, nisam znao da se navedeni gospodin u slobodno vrijeme bavi i tečajevima od 200 kuna za taxi vozače. Sada je puno jasnije zašto je nekima cilj uništiti Libertas. No, mi to nećemo dopustiti! Na jednak način kao što nismo dopustili prije 6 godina kada se Libertas trebao raspasti, a kada su svi oni koji danas viču šutjeli, napisao je Franković.


komentara  5


KOMENTARI / Komentiraj
   
   

burazburaz 09.06.19 u 13:27
Sad im je odjednom sindikalac kriv, zato što govori istinu. Strah ih je istine, zato koriste laži i ucjene.

   

Djuka 09.06.19 u 13:09
Dok ovih dana gradonačelnika čeka službeni audi nepropisno parkiran na autobusnoj od Libertasa on lupa po onima koji se usude progovorit u kakvim se uvjetima u Libertasu radi...jadno

   

Spica skandela 07.06.19 u 12:55
Mato ne laprdaj bezveze. Zar je to razina komunikacije gradonačelnika Dubrovnika? Umjesto bahatosti, umjesto privatnih vozača i rezerviranog parkirnog mjesta, uhvati se jedan dan vožnje autobusima po gradu. Pokušaj se ukrcat u šesticu koji put. Pa ako ne uspiješ u prvu, jer je pretrpana, pričekaj 20 minuta pa se ukrcaj u drugu, treću, ili u koju uspiješ uć. Nakon što 50 turista uđe sa sto kuna i kupi kartu od šofera. Pa ćeš vidit kako je nama koji plaćamo i tebe i Libertas i kurcepalce, a nemamo ni minimum usluge.

   

Lapademoj 07.06.19 u 00:53
Pustite vi tečajeve koje čovjek drži u slobodno vrijeme, i vi ste bili direktor ACI marine Dubrovnik a bavili ste se politikom - u slobodno i možda u neko drugo vrijeme. A ovo je tema : "Više od 10 tisuća odrađenih, a neisplaćenih sati, prekovremeni rad koji je pravilo, a ne iznimka."

   

del.boy 06.06.19 u 20:56
gradonacelnice, ovaj covjek barem javno iznio svoju tarifu! koja je vasa tarifa odnosno tarifa vase stranke?

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija