VIJESTI
18.05.2019 u 09:02

Inicijativa 67 je previše zahvaljuje građanima, sakupili 18 500 potpisa

U subotu, 11. svibnja završilo je petnaestodnevno prikupljanje potpisa za referendum Inicijative 67 je previše. Na području Dubrovačko-neretvanske županije potpisi su se prikupljali na Korčuli (Korčula, Blato, Vela Luka), u dolini Neretve (Ploče, Opuzen, Metković), u Dubrovniku, Župi dubrovačkoj i Konavlima. Ukupno je prikupljeno 18 500 potpisa, gotovo duplo više no što je u odnosu na broj birača bilo neophodno.


komentara  0

- Kao županijski koordinator Inicijative 67 je previše želim u prvom redu zahvaliti svim građanima koji su dali svoj potpis kako bi se nepravedna mirovinska reforma,  usvojena u Saboru oborila izravnim odlučivanjem građana na referendumu. Posebnu zahvalu upućujem našim umirovljenicima koji su masovnim potpisivanjem pokazali solidarnost s mlađim generacijama na koje se reforma odnosi.

Hvala i svima koji su nam na razne načine pomogli ili olakšali prikupljanje potpisa.

Dakako, veliko Hvala! šaroliko jekipi volontera koja je sudjelovala u prikupljanju potpisa. U današnje vrijeme nije lako pronaći čovjeka spremnog  da svoje slobodno vrijeme pokloni zajednici. Sa 100- injak volontera i 12 400 prikupljenih potpisa građana Dubrovnika, Župe dubrovačke i Konavala, Dubrovnik je još jednom potvrdio visoko razvijenu građansku svijest svojih građana.

Bilo mi je zadovoljstvo i čast koordinirati ovu akciju, stoji u zahvali Igora Miošića županijskog koordinatora 
Inicijative 67 je previše.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija