VIJESTI
14.05.2019 u 11:10

VIDEO: Naoružajte se strpljenjem, kolona na magistrali od Solina do Zračne luke

Na Jadranskoj magistrali od Zračne luke do Solina u tijeku su radovi asfaltiranja na cesti. Stoga su se uz tri semafora stvorila velika kolona u oba smjera. Ukoliko ne morate, ne krećite prema Cavtatu, a ukoliko pak morate, naoružajte se strpljenjem. Čitatelji nam se neprestano javljaju iznervirani što i po 40 minuta čekaju u koloni da bi prošli par kilometara. Čitateljica nam je poslala i video. Pogledajte u nastavku.


komentara  3


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

del.boy 14.05.19 u 22:01
@alamaka, po noci se ne vidi kako se radi!!! treba se vidijeti kako se radi (treba se vidjeti sramota)!!! firma iz vaazdina radi a HC-e i ZC-e u hladovini! svake godine isto sra..e drugo pakovanje! u normalnim zemljama ovakvi zahvati traju 1 dan max a kod nas tjedan dana... u veljaci i ozujku napadalo 2 metra snijega pa nisu moglli odraditi taj posao nego sada

   

Alamaka 14.05.19 u 17:53
Ako se već moralo što nije po noći. Radovi oko Plata kolona od Dubca. Dno dna.

   

del.boy 14.05.19 u 15:01
sto ima vrli zupan reci na ovu vijest??? sto ima nacelnik opcine konavle reci na ovu vijest??? gospodu je briga samo u izbornoj godini a one 3g im zupanija odnosno opcina sluze samo kao bankomat! sramota da se srednom svibnja "krpa" cesta prema aerodromu! na 4 mjesta raskopali i krpaju cestu! gdje su silni milijuni iz opcine i zupanije da se cesta tijekom zime u potpunosti asfaltira a ne krpe i zakrpe svake godine i onda se opere nekoliko milijuna koji se spreme na privatne racune!!!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija