LIFESTYLE
16.03.2019 u 18:28

Humanitarna ragbi utakmica Hrvatska - Oxford, prihod namijenjen maloj Gogi Knego

Hrvatska ragbi reprezentacija u travnju će odigrati važan susret Europskog kupa nacija protiv Malte, a kao najbolja moguća priprema tradicionalno će poslužiti jaka momčad poznatog Sveučilišta Oxford. Nakon Zagreba i Splita, prijatelji iz Oxforda ovoga puta štižu u Dubrovnik. Susret s Oxfordom imati će i dobrotvorni karakter te će se prihod od ulaznica za utakmicu namijeniti liječenju malene Dubrovkinje Goge Knego, oboljele od cerebralne paralize.


komentara  0


"U organizaciji Hrvatskog ragbijaškog saveza i našeg najmlađeg kluba Invictusa, koji na području Dubrovnika djeluje dvije godine te već okuplja stotinjak članova, igrači Oxforda s našim će reprezentativcima uoči utakmice posjetiti i nekoliko osnovnih škola te odraditi treninge s djecom, dok će se u gradu održati i Kid’s Rugby dani na kojima će svi zainteresirani mališani moći pokazati svoje vještine te naučiti nešto novo.

Ogled Hrvatske i Oxforda na rasporedu je u subotu, 6. travnja, na Gradskom stadionu Lapad od 15 sati", javljaju iz Hrvatskog ragbijaškog saveza.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija