VIJESTI
15.03.2019 u 21:06

Franković i Šuica s učenicima sutra skupljaju plastiku i otpad ispod Komarde i u Posatu

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima i zajedno sa zastupnicom u Europskom parlamentu Dubravkom Šuicom i učenicima dubrovačke Gimnazije, sudjelovat će sutra, u subotu 16. ožujka s početkom u 11 sati, u akciji skupljanja plastike i otpada na predjelu ispod Komarde i u Posatu, pod nazivom "PLOGGING".


komentara  1

Riječ je o promotivnoj akciji Europske pučke stranke (EPP), a naziv "PLOGGING" označava "Jogging while collecting plastic and other garbage" (Trčanje i skupljanje plastičnog i drugog otpada).

Ovu akciju pokrenula je Europska pučka stranka (EPP) u Europskom parlamentu, a glavni cilj je naglasiti važnost promoviranja zdravih životnih navika poput šetnji u prirodi, brzog hodanja i trčanja koje se izvrsno mogu kombinirati i s brigom o okolišu. Riječ je o trendu započetom u Švedskoj 2016. koji kombinira zdrav život i zaštitu okoliša, odnosno trčanje i prikupljanje plastičnog otpada. Ova inicijativa EPP-a provest će se u svim državama članicama.

O akciji će biti snimljen kraći video koji će, uz videa na istu temu iz ostalih država članica, biti prikazan u Europskom parlamentu.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

šufit 15.03.19 u 21:58
Znači , opet zloupotreba djece u predizborne i političke svrhe ...

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija